« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Ringo Starr više ne želi pisma obožavatelja

Objavio je apel da mu se prestanu slati pisma jer je on 'prezauzet'

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

beatlesi

,

Ringo Starr

,

pisma obožavatelja

Nekadašnji bubnjar Beatlesa, Ringo Starr, zamolio je obožavatelje u neobičnoj videosnimci objavljenoj na internetu da mu više ne šalju pisma jer je "prezauzet" da bi ih čitao i dijelio autograme bilo kome, upozorivši da će sva pisma obožavatelja ubuduće završiti u košu za smeće.

"Htio bih vas zamoliti da nakon 20. listopada više ne šaljete poštu ni na jednu adresu koju imate. Nakon 20. listopada više neću dijeliti autograme. Sva pisma s tim nadnevnkom ići će u smeće", kaže glazbenik u poruci objavljenoj 10. listopada na njegovoj internetskoj stranici.

"Ljubazno vas molim, imam suviše obveza. Dakle, zbogom pismima obožavatelja i dijeljenju bilo kakvih autograma. S time je zauvijek gotovo. Želim vam mir i ljubav", dodao je.

No obožavatelji bivšeg Beatlesa moći će se ipak zadovoljiti predmetima koji nose njegovo ime a prodaju se na Starrovoj internetskoj stranici, poput majica, trenirka i torbe s njegovim potpisom, a "savršene su za odlazak u kupnju, na plažu i za druge dnevne aktivnosti". (hina/metro-portal)

14.10.2008. 10:53:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh