Metro-portal.hr

objavljeno 14.10.2008. 10:53:46

Ringo Starr više ne želi pisma obožavatelja

Objavio je apel da mu se prestanu slati pisma jer je on 'prezauzet'

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Nekadašnji bubnjar Beatlesa, Ringo Starr, zamolio je obožavatelje u neobičnoj videosnimci objavljenoj na internetu da mu više ne šalju pisma jer je "prezauzet" da bi ih čitao i dijelio autograme bilo kome, upozorivši da će sva pisma obožavatelja ubuduće završiti u košu za smeće.

"Htio bih vas zamoliti da nakon 20. listopada više ne šaljete poštu ni na jednu adresu koju imate. Nakon 20. listopada više neću dijeliti autograme. Sva pisma s tim nadnevnkom ići će u smeće", kaže glazbenik u poruci objavljenoj 10. listopada na njegovoj internetskoj stranici.

"Ljubazno vas molim, imam suviše obveza. Dakle, zbogom pismima obožavatelja i dijeljenju bilo kakvih autograma. S time je zauvijek gotovo. Želim vam mir i ljubav", dodao je.

No obožavatelji bivšeg Beatlesa moći će se ipak zadovoljiti predmetima koji nose njegovo ime a prodaju se na Starrovoj internetskoj stranici, poput majica, trenirka i torbe s njegovim potpisom, a "savršene su za odlazak u kupnju, na plažu i za druge dnevne aktivnosti". (hina/metro-portal)

14.10.2008. 10:53:46
http://metro-portal.hr/ringo-starr-vise-ne-zeli-pisma-obozavatelja/12410/