« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana
SAVJETI :)

Riješite se podočnjaka lako i brzo

Uvedite u svoj život neke od zdravih navika, pa se tako više odmarajte, naučite vježbe disanja i izmijenite svoju prehranu

Tako se to radi...
Tako se to radi... (Arhiva)
Više o

savjeti

,

podočnjaci

,

rješavanje podočnjaka

Podočnjaci vam se vjerojatno najviše rade problema, jer jednostavno ne možete izgledati onako kako želite.

U današnje vrijeme, kada je užurbani način života potpuno normalan, skoro je nezamislivo imati lice bez podočnjaka. Podočnjake prikrivamo raznim kozmetičkim preparatima, no ono na što trebamo obratiti više svoju pažnju su uzročnici podočnjaka, na koje možemo utjecati.

Uvedite u svoj život neke od zdravih navika, pa se tako više odmarajte, naučite vježbe disanja i izmijenite svoju prehranu. Rezultati nakon ovih promjena će ubrzo biti vidljivi, a vaše lice će zasigurno izgledati odmornije i svježije.

Najbolji lijek za liječenje podočnjaka je dovoljno sati sna. Svaka osoba bi trebala barem 7 sati sna, kako bi organizam mogao normalno funkcionirati tijekom dana. Ako loše i nedovoljno spavate, normalno je da se to nakon nekog vremena odrazi na vašoj koži. Mišićno tkivo i kožne stanice se najviše regeneriraju za vrijeme spavanja, zbog čega nedostatak sna ubrzava proces starenja i potiče stvaranje podočnjaka.

>> Lice bez podočnjaka - san svake žene >>

Kavu zamijenite biljnim čajem, te uravnotežite svoju prehranu. Izbjegavajte brzu hranu i hranu sa puno masnoća, jer će se takva vrsta prehrane odraziti na vašoj koži. Jedite što više voća i povrća, a najviše se preporuča konzumacija zelenog lisnatog povrća, kojeg je najbolje jesti sirovo.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com


17.07.2021. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh