« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
VLADIMIR ŠIŠLJAGIĆ:

Rezultat Šeksovog djelovanja je siromašna Slavonija

Šišljagić je u Osijeku izjavio kako je Vladimir Šeks svojim djelovanjem pokazao da je sluga svakoga gospodara

(Vlado Kos/Cropix)
Više o

HDZ

,

Vladimir Šeks

,

Vladimir Šišljagić

,

HDSSB

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić izjavio je danas u Osijeku kako je Vladimir Šeks, koji je već 20 godina u vrhu državne vlasti, trebao zastupati građane Slavonije i Baranje, ali da su rezultat Šeksova djelovanja Slavonija i Baranja, kao najsiromašniji dio Hrvatske, s najvećom nezaposlenosti i potpuno uništenim gospodarstvom.

Reagirajući na današnju HDZ-ovu konferenciju za novinare u Osijeku, Šišljagić je sazvao press konferenciji u sjedištu HDSSB-a i izjavio da je Šeks "svojim djelovanjem pokazao kako je sluga svakoga gospodara".

"Već 20 godina od Šeksa i njegovih štićenika slušamo laži i lažna obećanja, od izgradnje kanala "Dunav-Sava", do izgradnje obilaznica oko Našica i Donjeg Miholjca i južne osječke obilaznice te brojnih ugovora, koje je Šeks potpisivao, uvijek u tijeku predizbornih kampanja, kada je trebalo obmanuti javnost", ustvrdio je Šišljagić.

Ocijenio je kako je Šeks, zbog takvog djelovanja, izgubio izbore u Osijeku i ovoj Županiji, ali i da i dalje radi na isti način.

Na novinarski upit zbog čega mu Šeksova obećanja, koja sada naziva lažnim, nisu smetala dok je bio članom HDZ-a, Šišljagić je ustvrdio kako su mu "itekako smetala" te da su, zbog toga što nisu mogli ishoditi sredstva za različite investicije i projekte u Slavoniji, i otišli iz HDZ-a. (hina/metro-portal)

14.03.2010. 17:17:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh