« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Replica & Jeremy's Alive zajedno u Saxu!

Jeremy's Alive (Pearl Jam Tribute Band) održat će koncert u zagrebačkom klubu Sax! u subotu, 29. listopada i pomno odabranim repertoarom Pearl Jama razveseliti zagrebačku publiku

Jeremys Alive zagrijat će SAX!
Jeremys Alive zagrijat će SAX! (Goran Berović)
Više o

klub SAX

,

Replica

,

Jeremy's Alive

Prije nešto više od 10 godina Zagreb je prvi i jedini put do sada ugostio Pearl Jam i bilo je to ostvarenje sna za cijelu jednu generaciju koja je odrasla uz zvuk 90-ih, pa tako i za tada vrlo mladi bend iz Sesveta pod imenom Replica.

  • Koncerta se sjećam kao da je bio jučer, kao i osjećaja prije, za vrijeme i poslije koncerta te mi je to do danas ostao jedan od najljepših događaja u životu. Sjećam se i da smo tada, a nitko u bendu još nije navršio 20 godina, maštali o tome kako ćemo jedan dan biti predgrupa velikom Pearl Jamu, međutim tek smo krenuli svirati i bilo je jasno da je to nemoguće. Ali, već za sljedeći koncert...zašto ne? - Ivan Šibenik, Replica/Jeremy's Alive.

Uz želju da nastupe kao predgrupa Pearl Jamu, Replica je nastavila autorski djelovati te su objavili dva albuma ("Jeftin trik", 2008.god. i "Svi smo pozvani", 2011.god.).

Oba albuma iznjedrila su nekoliko uspješnih singlova, a sastav je odradio pristojan broj koncerata diljem Hrvatske. Nakon toga Replica pokreće vlastiti Pearl Jam Tribute Band, odnosno Jeremy's Alive te dva benda postaju prilično velika koncertna atrakcija.

Iako su prije 10 godina dečki iz Replice samo maštali da će jednog dana biti predgrupa Pearl Jamu, danas im je uz Jeremy's Alive to, kažu, najnormalnija stvar.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna prodaju se na dan koncerta na ulazu u klub Sax!

25.10.2016. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh