« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
KONCERTI

Repetitor & Japanther u Tvornici 4. listopada

Poznati beogradski trojac Repetitor, praćen američkim noise-punk duom Japanther nastupit će u Tvornici kulture u petak, 4. listopada

Žestok dan u Tvornici
Žestok dan u Tvornici (Tvornica kulture)
Više o

Tvornica kulture

,

ulaznice

,

koncert

,

Repetitor

,

Japanther

Poznati beogradski trojac Repetitor, praćen američkim noise-punk duom Japanther nastupit će u Tvornici kulture u petak, 4. listopada.

REPETITOR

Jedan od najistaknutijih bendova nove beogradske rock scene, Repetitor, koji su 2005. osnovali Milena Milutinović (bubnjevi), Ana-Marija Cupin (bas, vokal) i Boris Vlastelica (gitara, vokal) ponovno  nam dolaze u Zagreb. Oni su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock'n'rolla, post-punka i svega između, i bez sumnje su podigli letvicu svojim debitantskim albumom "Sve što vidim je prvi put" (Odličan Hrčak, 2008) koji je završio na vrhovima svih glazbenih lista 2008. godine, te je redovno  proglašavan kao jedan od najsvježijih i najautentičnijih albuma iz regije u posljednjih nekoliko godina.

Zbog toga ne treba naglašavati s kolikim se nestrpljenjem očekivalo novo izdanje. "Dobrodošli na okean" je njihov novi album, dostupan od 29. studenog putem slovenskog izdavača Moonlee Records uz najavljujući singl "U pravom trenutku". Dugi period čekanja novog albuma bend je prikratio brojnim, izvrsnim i visoko energetskim koncertnim nastupima, koji su oduvijek bili njihovo najjače oružje za osvajanje novih poklonika, a čiji broj u Hrvatskoj rapidno raste sa svakim njihovim gostovanjem. Nastave li tim trendom, idući put ih slušamo u Domu sportova.
Što drugo reći nego, dobrodošli u fabriku!

JAPANTHER

Japanther su energični američkinoise-punk-rock duo, a ovo je njihov drugi nastup u Hrvatskoj, u sklopu europske promotivne turneje za njihov novi album "Eat Like Lisa Act Like Bart", izdan u svibnju ove godine. Sve je počelo kasno jedne ljetne noći u mojoj spavaćoj sobi u Brooklynu, 2001. godine; kaže Ian Vanek , zadužen za bubanj, elektroniku i vokal. Drugi dio Japanthersa čini Matt Reilly, bas gitara i vokal.

U svojoj dvanaestogodišnjoj karijeri su snimili 10 albuma i odradili nevjerovatnih 20 turneja. Sa Danom Grahamom realizirali su lutkarsku rock operu "Don't Trust Anyone Over 30 ", te vodenu predstavu-performans sa Aquadoomom, grupom plivačicama sinhroniziranog plivanja pod nazivom "Dangerous When Wet". Koncerte su održavali, kako kažu, od uličnih uglova, umjetničkih galerija, klubova, pa do obiteljski spavaćih soba i brodova. Zaštitni znak na koncertima su im telefonske slušalice koje koriste na mjestu mikrofona.

Nakon koncerta program u Tvornici preuzimaju Kultivator, Dance Department i Take Me Out DJ-i koji će nastupiti na oba floora kluba.

 

ULAZNICE

Ulaznice po cijeni od 40 kn u pretprodaji odnosno 50 kn na dan koncerta možete kupiti u sustavu Eventima i Entria.

 

Koncert Repetitora I Japanthera organizira Tvornica kulture.

19.09.2013. 11:46:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh