« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
DOBRA IDEJA

Remiksirajte novu pjesmu R.E.M.!

R.E.M. pozivaju sve fanove da remiksiraju njihovu novu pjesmu 'It Happened Today'

Novi album R.E.M.
Novi album R.E.M. (Dancing Bear)
Više o

R.E.M.

,

remiks

,

It Happened Today

Još nas samo mjesec dana dijeli do objave  novog albuma R.E.M.-a 'Collapse Into Now'. U međuvremenu R.E.M. su putem svoje web stranice pozivali sve zainteresirane fanove da remiksiraju njihovu novu pjesmu 'It Happened Today'.

Fanovi mogu remiksirati pjesmu putem Garage Band-a ili bilo kojeg drugog sličnog programa. Gotovi remiksevi postavalju se na Soundcloud stranicu R.E.M.-a.

Pjevač Michael Stipe, gitarist Peter Buck i basist Mike Mills su upravo priveli kraju snimanje 15. studijskog albuma 'Collapse Into Now' koji će Warner Bros Records, za Hrvatsku Dancing Bear, objaviti tijekom proljeća sljedeće godine.

Grupa se ponovno udružila s Grammyjem nagrađenim producentom Jaknifeom Leeiem s kojim su surađivali na uspješnom posljednjem albumu  'Accelerate'. Rad Jacknife Leeja zapažen je i na albumima grupa U2, Snow Patrol, The Hives, Kasabian, The Editors i Bloc Party.

Nadolazeće izdanje snimano je u New Orleansu u Music Shedu te u Berlinu u slavnom Hansa Studiju u kojem je skuhano nekoliko legendarnih albuma uključujući i 'Heroes' Davida Bowieja, 'Achtung Baby' U2a te 'Lust for Life' Iggyja Popa.t for Life, were made. Dodatno nasnimavanje kao i miksanje  dovršeno je glasovitom Blackbird Studiju u Nashvilleu. 

Posljednji studijski album 'Accelerate', koji je debitirao na 2. mjestu Billboardove Top 200 liste , bend je objavio 2008. S tog albuma izbačena su  3 hit singla 'Supernatural Superserious' 'Hollow Man' i 'Man-Sized Wreath'.

Nakon 'Acceleratea' R.E.M. su u listopadu 2009. objavili dvostruki live CD 'R.E.M. Live At The Olympia'.

 

14.02.2011. 14:49:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh