« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Remember Yesterday - The Beatles Story 13.10. u Zagrebu

U petak, 13. listopada 2017. godine Zagreb će doživjeti svjetsku premijeru događaja „Remember Yesterday – The Beatles Story“ u dvorani Dražen Petrović

Osigurajte ulaznice na vrijeme
Osigurajte ulaznice na vrijeme (MH Concerts )
Više o

koncert

,

KD Dražen Petrović

,

Remember Yesterday

,

The Beatles Story

Remember Yesterday multimedijski je spektakl koji nas provodi kroz glazbu jedne od najvećih grupa svih vremena, The Beatles, u pravoj koncertnoj atmosferi sa vrhunskom zvučnom, vizualnom i scenskom produkcijom, uz glazbene profesionalce međunarodnog renomea!

Cjelokupnom dojmu spektakla pridonijet će dojmljiva scenografija koja prati sve faze benda Beatles, simfonijski orkestar te mnogobrojni plesači i plesačice.

Uz nezaboravne hitove poput „Hej Jude", „Yesterday", „Hard Day's Night", „Let it Be", „Can't Buy Me Love" i mnoge druge, bit će to uistinu atrakcija kakvu Beatlesi zaslužuju!

Projekt je nastao pod ravnanjem priznatog britanskog režisera i scenografa Waynea Fowkesa („Absolute Beginners", „Cavalia", ...), dok će međunarodno poznatu grupu The Beatles Revival iz Praga pratiti 24-člani varšavski simfonijski orkestar Royal Symphony Orchestra, pod ravnateljskom palicom dirigenta Piotra Oleksiaka.

Ovaj orkestar sudjelovao je na velikim europskim produkcijama poput „Jesus Christ Superstar", „Abba In Sinfonie", „Fantom u operi" a hrvatska publika je imala prilike upoznati ih i zavoljeti 2016. godine na rasprodanom spektaklu „Queen - Show Must Go On".

„Remember Yesterday - The Beatles Story" je projekt pod okriljem slovenske koncertne organizacije MH Concerts, i bit će premijerno izveden na domaćem terenu (Zagreb-Ljubljana-Beograd) nakon čega kreće na europsku turneju.

Zagrebačka publika imat će prilike 13. listopada premijerno doživjeti do sada neviđeni spektakl uz vrhunske glazbenike i neponovljivo iskustvo.

Ulaznice za „Remember Yesterday" u KC Dražen Petrović su u prodaji preko sustava Eventim.

Cijene ulaznica kreću se od 180 do 290 kuna, pri čemu je cijena od 180 kuna akcijska za sva tri sektora.

Nakon akcijske prodaje, standardne cijene ulaznica iznosit će 210 kn za parter, 230 kuna za tribinu i 250 kn za teleskop. Na dan koncerta, ukoliko bude još ulaznica u prodaji, cijene istih će iznositi 240kn za parter, 260 kn za tribinu i 290 kn za teleskop.

Ulaznica za djecu (do 14 godina), neovisno o kategoriji, iznosi 100 kuna.

Detaljne informacije o cijenama ulaznica po sektorima, akcijama, kao i pozicijama nalaze se na http://bit.ly/Remember_Yesterday

22.03.2017. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh