« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
FESTIVALI

Regius festival i S.A.R.S. festival udružili snage

Svi oni kojima je plan ovo ljeto posjetiti što više festivala, nikako ne smiju propustiti ovu super akciju

Kombinacija iz snova
Kombinacija iz snova (Arhiva)
Više o

Regius festival

,

S.A.R.S. festival

Alternativna ljubavna priča dogodila se između Šibenika i Sinja. Opće simpatiziranje organizatora Regius festivala i S.A.R.S. Music & Beer festivala urodila je najboljom festivalskom kombinacijom ovog ljeta u Dalmaciji.

Svi oni kojima je plan ovo ljeto posjetiti što više festivala, nikako ne smiju propustiti ovu super akciju.

Za samo 160kn imate prilike poslušati najbolje od domaće i regionalne glazbene scene, a to je preko 20 izvođača.

Plan izgleda ovako:

12. i 13. srpnja smjestit ćete se na najljepšoj festivalskoj lokaciji u Dalmaciji - rtu Martinska na ulazu u šibenski kanal gdje se održava deveto izdanje Regiusa. Tijekom dana uživate u suncu, moru, kupanju, chillate uz glazbu jednog od 5 DJ-eva i skupljate energiju za revijalni dio programa u sklopu kojeg dolaze: Električni orgazam, Zoster, Eyesburn, Sajsi Mc, Stoka, Cold Snap, Them Moose Rush, Linkin Park tribute band - Piknik Park.

Za smještaj ne morate brinuti jer je kamp besplatan u sklopu festivalske ulaznice.

Nakon sunca i mora selimo se u dalmatinsku Zagoru od 19. do 21. srpnja u bivšu vojarnu Ivaniša Nelipića u Sinju gdje se održava S.A.R.S. Music & Beer festival gdje će se na binu popesti neki od najboljih:   Edo Maajka, Vojko V, M.O.R.T., Atheist Rap, Dregermajster Crew, a pridružuju im se i Limbonaut, Teški osjećaji, Jufkamental, Seviter i Tony Rose. Odlična glazba i više od 40 craft piva. Zvuči odlično!

Ograničeni paket ulaznica za oba festivala možete nabaviti na linku: http://bit.ly/RegiusFestival

Za one koji bi možda uštedjeli koju kunu, a ne bi željeli propustiti jedan od ova dva festivala, Regius je uputio poziv volonterima koji mogu iz prve ruke saznati kako se organizira festival.

Do 24. lipnja traju volonterske prijave podijeljene u tri faze. Svi volonteri će dobiti ulaznice za festival, bonove za hranu i piće, smještaj u kampu, festivalski merch, priliku da se druže s regionalnim zvijezdama i upisivanje volontiranja u volontersku knjižicu.

Prijave:  http://bit.ly/RegiusVolonteri

Regius festival pratite na:

Faceboku i Facebooku eventu
Instagramu
Webu

S.A.R.S. Festival pratite na:

Facebook i Facebook event
Instagram
Webu

 

19.06.2019. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh