Metro-portal.hr

objavljeno 19.06.2019. 14:01:00
FESTIVALI

Regius festival i S.A.R.S. festival udružili snage

Svi oni kojima je plan ovo ljeto posjetiti što više festivala, nikako ne smiju propustiti ovu super akciju

Kombinacija iz snova
Kombinacija iz snova (Arhiva)

Alternativna ljubavna priča dogodila se između Šibenika i Sinja. Opće simpatiziranje organizatora Regius festivala i S.A.R.S. Music & Beer festivala urodila je najboljom festivalskom kombinacijom ovog ljeta u Dalmaciji.

Svi oni kojima je plan ovo ljeto posjetiti što više festivala, nikako ne smiju propustiti ovu super akciju.

Za samo 160kn imate prilike poslušati najbolje od domaće i regionalne glazbene scene, a to je preko 20 izvođača.

Plan izgleda ovako:

12. i 13. srpnja smjestit ćete se na najljepšoj festivalskoj lokaciji u Dalmaciji - rtu Martinska na ulazu u šibenski kanal gdje se održava deveto izdanje Regiusa. Tijekom dana uživate u suncu, moru, kupanju, chillate uz glazbu jednog od 5 DJ-eva i skupljate energiju za revijalni dio programa u sklopu kojeg dolaze: Električni orgazam, Zoster, Eyesburn, Sajsi Mc, Stoka, Cold Snap, Them Moose Rush, Linkin Park tribute band - Piknik Park.

Za smještaj ne morate brinuti jer je kamp besplatan u sklopu festivalske ulaznice.

Nakon sunca i mora selimo se u dalmatinsku Zagoru od 19. do 21. srpnja u bivšu vojarnu Ivaniša Nelipića u Sinju gdje se održava S.A.R.S. Music & Beer festival gdje će se na binu popesti neki od najboljih:   Edo Maajka, Vojko V, M.O.R.T., Atheist Rap, Dregermajster Crew, a pridružuju im se i Limbonaut, Teški osjećaji, Jufkamental, Seviter i Tony Rose. Odlična glazba i više od 40 craft piva. Zvuči odlično!

Ograničeni paket ulaznica za oba festivala možete nabaviti na linku: http://bit.ly/RegiusFestival

Za one koji bi možda uštedjeli koju kunu, a ne bi željeli propustiti jedan od ova dva festivala, Regius je uputio poziv volonterima koji mogu iz prve ruke saznati kako se organizira festival.

Do 24. lipnja traju volonterske prijave podijeljene u tri faze. Svi volonteri će dobiti ulaznice za festival, bonove za hranu i piće, smještaj u kampu, festivalski merch, priliku da se druže s regionalnim zvijezdama i upisivanje volontiranja u volontersku knjižicu.

Prijave:  http://bit.ly/RegiusVolonteri

Regius festival pratite na:

Faceboku i Facebooku eventu
Instagramu
Webu

S.A.R.S. Festival pratite na:

Facebook i Facebook event
Instagram
Webu

 

19.06.2019. 14:01:00
http://metro-portal.hr/regius-festival-i-s-a-r-s-festival-udruzili-snage/119107/