« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
EH ...

Redovitog seksa nema ... zašto?

Vrlo čest razlog izbjegavanja seksa je iscrpljenost koja ima loš utjecaj na seksualnu želju.

Nešto vam fali? :)
Nešto vam fali? :) (Arhiva)
Više o

seks

,

redoviti seks

Redovit seks je i više nego poželjan, jer osim što nam donosi zadovoljstvo dobar je i za zdravlje, no u ovom ludom i užurbanom ritmu nije jednostavno održati tempo koji će biti zadovoljavajući za oba partnera.

Jedan od problema koje nije lako priznati je nedostatak seksa zato što se ne osjećate poželjno. Oni trenuci pred ogledalom kad kritizirate svoje navike i mrzite svoje tijelu krivi su za probleme u krevetu, pa ili poduzmite nešto ili se pomirite sa svojim tijelom i bacite se na seks.

>> Nekoliko sjajnih razloga za redovan seks >>

Pretrpan raspored može također imati negativne posljedice na živost pod plahtama, a naročito ako partneri imaju različit bioritam. Tu velike pomoći nema, jedan od partnera morat će se prilagoditi, a i opet najbolje pomaže dogovoreni seks.  

Jednako tako, vrlo čest razlog izbjegavanja seksa je iscrpljenost koja ima loš utjecaj na seksualnu želju. U slučaju da vam se to stalno događa, nema druge nego da napravite raspored, kažu seksolozi. Odaberite dane u tjednu kad nema vrdanja, sve obaveze moraju biti planirane tako da navečer bude seksa. 

>> Zašto se treba seksati svaki dan >>

I da, tu je i dosada ... uvijek isti pokreti, uvijek iste sheme. Jednom je to bilo dobro, više nije, a u današnjem svijetu prepunom besplatnih porno sadržaja i pristupačnih raznovrsnih seksualnih igračaka treba vam samo malo mašte, ništa drugo ..

29.10.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh