« Žene
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
MA DA?!

Redovitim tračanjem do sreće i zadovoljstva

Vjerovali ili ne, žene koje redovito tračaju sretnije su i zadovoljnije, a time i zdravije, od onih koje se suzdržavaju od ogovaranja

Dobar trač zdravlja vrijedi!
Dobar trač zdravlja vrijedi! (Arhiva)
Više o

sreća

,

kvaliteta života

,

tračanje

,

trač

,

zadovoljstvo

Tračanje je omiljena aktivnost, kako žena tako i muškaraca, ma što mi mislili o tome, a osim što nam daje mogućnost razgovora o kolegama i prijateljima u povjerenju, potiče proizvodnju hormona koji smanjuju anksioznost i stres.

>> Tračanje je dobro za samopouzdanje >>

Uz to, tračanje ima veliku ulogu u kreiranju društvenih veza jer opušta i zbližava ljude. Štoviše, kako se upravo ti hormoni ujedno bore protiv infekcija i nastanka nekih vrsta raka, tračanje se pokazalo vrlo korisnim za zdravlje.

>> Iako je tračanje ružno, ono je dobro za zdravlje >>

U jednom prijašnjem istraživanju, znanstvenici su uočili da ogovaranje ustvari pomaže kako osobi koja širi glasine, tako i cjelokupnom društvu jer može kontrolirati nečije nedolično ponašanje i spriječiti da neka osoba bude iskorištena.

>> Zašto toliko volimo tračati >>

Uz to, u tračanju i ogovaranju ipak se može pronaćii  nešto dobro, jer kad vam dođe da nekog dobro otračate, zapravo upoznajete svoju mračnu stranu karaktera, što vam može pomoći da se promijenite i postanete bolji čovjek ... valjda.

25.11.2014. 13:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh