« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
AKC ATTACK

Red radionica, red glazbe u Attacku ovaj tjedan

Još jedan dobar tjedan u Attacku koji ne bi smjeli propustiti jer ima stvarno dobre mjuze ;)

Dobar tjedan u Attacku
Dobar tjedan u Attacku (Arhiva)
Više o

AKC Medika

,

AKC Attack

JURA KLAVIJATURA TRIO I MARTINA LADIKA TRINITI U ATTACKU

9.2.2023. // 20:30 - 01:00 // 4 €

Jura Klavijatura Trio

Kako stoji na njegovom profilu na Njuškalu, Jura Klavijatura je klavijaturist s vlastitim razglasom, čovjek-orkestar s puno radnog iskustva koji izvodi domaći i strani repertoar. U svojoj je bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s Kojotima, Zabranjenim Pušenjem, Elvisom J. Kurtovićem i mnogim drugima. Jura iza sebe ima nekoliko samostalnih albuma u kojima obrađuje socijalno-psihološke i ljubavne teme. Posljednjih nekoliko nastupa imao je u susjednom Infoshopu na sad već kultnim Casio matricama, a što nam je pripremio za veliki stage Attacka najbolje provjerite sami!

Martin Ladika TriNiti

Iako je nešto mlađi od gore spomenutog Jure Klavijature, Martinu ne manjka glazbenog iskustva, dapače! Svoju karijeru započeo je u karlovačkom Wanderlustu s kojim 2015. objavljuje hvaljeni prvijenac Trenutak. Nakon neprežaljenog razilaženja benda, Martin započinje svoju solo priču, a njegovu autorsku etno/folk glazbu odlikuje snažna melodičnost i besprijekorna lirika koja krasi sve njegove numere. Martin je muzičar svjetskog glasa i stasa, izvrstan tekstopisac te karizmatična ličnost uvijek spremna na improvizaciju. Odnedavno nastupa s dugo traženim bendom koji može nositi svu težinu njegove glazbe, a na nama je da skupa zapjevamo onu care, care gospodare.

MERROW, DYING EAST, STARVATION I EMBERAM U ATTACKU

10.02.2023. // 20:00-03:00 // 7€

MERROW (Osijek)

Post-metal bend iz Osijeka nastao 2016. Obišavši čitavu regiju u nekoliko različitih postava, četvorka trenutno radi na prvom albumu, čiji će rifovi, pjevni refreni i melodične solaže svakog jutra ispunjavati vaše domove i srca.

DYING EAST (Županja)

Metalci iz Županje dolaze predstaviti svoj friško izdani cjelovečernji album prvijenac. Ovo im je ujedno i prvi koncert karijere, iako ne života jer članovi imaju za sobom kilometarske tragove skroz do hardkorpank scene 90ih. U ovoj reinkarnaciji igra se ljuta melodeathrash prangijana u maniri švedskih bendova ranih 2000ih.

STARVATION (Požega/Sisak/Split)

Bodljikavi metalkrastpank sastav čiji počeci vuku do ranih 2000ih, premazan novom postavom starih legendica. Uskoro uklizavaju u studio snimiti dugo očekivani album prvijenac.

EMBERAM (Zagreb)

Četveročlani mladi hc/thrash/death metal bend iz Zagreba. Osnovan kao projekt dva brata.

Nakon bezuspješne potrage za bubnjarom, jedan brat prelazi na bubanj, a drugi preuzima vokale. Dolaskom bassista i gitarista postava je napokon okupljena u 9. mjesecu 2022. i do tada je već nastalo 10 originalnih pjesama koje planiraju uskoro snimiti za svoj prvi album.

After slušaona: DJ Lanac

CHAOS TRIBES W/ PUSMUS, TEYCHEE, 3LOWBEAT, BESHTEKK

11.2.2023. // 23:00 - 06:00 // 5 € // ANKORA SOUNDSYSTEM

Chaos Tribes je novi program namijenjen za partije pune jakih basseva, brzih ritmova, mračnih setova i totalnog kaosa. Naglasak je na soundsystem kulturi, a za večer (i jutro!) puno basseva pobrinut će se Ankora Soundsystem, dok Hybrid VJ ekipa donosi vizuale izvan granica pameti. Za prvo izdanje gubimo sluh na hard-techno DJ-icama koje već neko vrijeme zakucavaju zagrebačkim podzemljem, Pusmus i Teychee, kroz psytrance ekstazu nas vodi poznati 3LOWBEAT koji je prošao sve od FreeMentala finskog Kosmos festivala, a za razbacivanje bpm-ovima tu je zadarski Beshtekk sa svojim live tekno setom.

06.02.2023. 17:01:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh