« Putovanja
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
UŽIVANJE

Recept za savršene wellbeing blagdane

Iako su blagdani sinonim za uživanje u kućnoj atmosferi sa svojim najdražima, zašto ih ne biste proveli na putovanju koje će vas dodatno zbližiti?

Opustite se...
Opustite se... (Terme Laško)
Više o

Terme Laško

Krenite s uživancijom od jutra. Dugo spavanje i razbuđivanje u velikom krevetu u lijepo dizajniranom prostoru neutralnih boja s mirisom ruža i orhideja garantira dan za pamćenje.

Jutro započnite čašom termalne vode koja će osnažiti vaš imunitet, doručkujte slasna jela od lokalnih namirnica, potom se razgibajte u šetnji pitoresknim celjskim krajem. Zavirite u pivovaru Laško gdje ćete u dva i pol sata vidjeti cijeli proces nastanka piva.

Kušajte domaće praline bogatog okusa u očaravajućem ambijentu restorana smještenog u starom gradu Taboru. Ne zaboravite na najučinkovitiju antistres terapiju u bazenima s ljekovitom vodom. Ispod staklene kupole nalazi se 2200 četvornih metara vodenih atrakcija s rekreacijsko - masažnim bazenima i visokim whirpoolima.

Potom si priuštite masažu za kožu poput baršuna i tretmane od meda. Najbolji ayurvedski stručnjaci učinit će da se opustite i regenerirate kao nikad prije. Ne zvuči loše?

Kao šlag na torti vašeg odmora u Termama Laško neka bude posjet kućnoj slastičarnici gdje se sve slastice rade od domaćih svježih sastojaka. Kušajte medenu pitu po kojoj su ove terme poznate, a nagradite se i tradicionalnom poticom bez koje je nemoguće zamisliti blagdane u Sloveniji. 

06.12.2019. 18:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh