« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
SPEKTAKL

Rebel Wilson domaćica MTV Film Awards

Rebel Wilson će biti domaćica i nastupiti kao glumica u satiričkim govornim skečevima na dodjeli koja će se održati 14. travnja u Los Angelesu

Neopterećena domaćica Rebel Wilson
Neopterećena domaćica Rebel Wilson (Arhiva)
Više o

MTV Film Awards

,

Rebel Wilson

Zvijezda filma "Na putu do zvijezda", punašna Rebel Wilson bit će domaćica dodjele MTV filmskih nagrada 2013., unoseći svježinu godišnjoj svečanosti, javlja postaja kabelske televizije u četvrtak.

Wilson (28) će biti domaćica i nastupiti kao glumica u satiričkim govornim skečevima na dodjeli koja će se održati 14. travnja u Los Angelesu. Australska glumica koja je 2011. glumila u filmu "Djeveruše" pojavljuje se u promotivnom najavnom spotu dodjele.

MTV dodjeljuje trofeje u obliku kutije s pozlaćenim kokicama u kategorijama poput "najboljeg poljupca" i "najbolje tučnjave". Nagrade odaju počast blockbuster hitovima koje filmska industrija zaobilazi na dodjelama Oscara i Zlatnih globusa.

Prethodni domaćini dodjele MTV nagrada bili su Lindsay Lohan, Mike Myers i Jimmy Fallon. Film "Na putu do zvijezda", u režiji Jasona Moorea, trenutno igra u hrvatskim kinima.

21.12.2012. 12:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh