« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
WOW :)

Chippendales ponovno u Zagrebu

Karakteriziraju ih erotski plesni nastupi, lijepo oblikovana tijela, te leptir kravata koju nose bez košulje - na golom torzu

Chippendales u Zagrebu
Chippendales u Zagrebu (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

Chippendales

,

hypo centar

Najpoznatija muška plesna atrakcija Chippendales ponovo dolazi u Zagreb! 08.03.2013.g u Dvorani Kornati, Hypo Centar priredit će nam glazbeno-scenski spektakl koji striptiz pretvara u visokobudžetni show s vrhunskom koreografijom za pamćenje! U svoje atraktivne nastupe ovi muškarci integriraju elemente plesa, pjevanja i striptiza, a spoj svih tih elemenata, naravno uzevši u obzir i njihov fizički izgled, zagarantirano pobuđuje vruću atmosferu.

CHIPPENDALES je muška plesna skupina koja radi turneje po cijelom svijetu. Karakteriziraju ih erotski plesni nastupi, lijepo oblikovana tijela, te leptir kravata koju nose bez košulje - na golom torzuOsnovani kasnih 1970-ih, CHIPPENDALES su prva muška skupina koja svoj posao temelji isključivo nastupajući za žensku publiku. Kvaliteta i koreografija njihovog plesa pridonijeli su legalizaciji takvog plesa kao popularnog oblika zabave.

Danas, stvaraju nastupe u Broadway stilu koji se izvode diljem svijeta, također imaju razni asortiman službenih proizvoda u rasponu od odjeće, nakita, raznih dodataka i video. U Rio All Suite Hotelu i Casinu u Las Vegasu samo za njihove nastupe izgrađeno je kazalište u vrijednosti deset milijuna dolara.

Ovi zgodni plesači zamamnim pokretima svojih mišića izazivaju pravu euforiju u ženskoj publici. Ne vole kada ih se naziva striperima jer smatraju da to podcjenjuje ono što rade, no ovi vrhunski umjetnici uz ples skidaju odjeću sa sebe time izazivajući uzdahe i vriskove gledateljica.

Pozivamo sve cure, djevojke i žene da ostave na nekoliko sati doma ili s prijateljima svoje dečke i muževe, a sebi priušte zaista vruće iskustvo: girls night out!

Smije se gledati, ne smije se dirati!

 

10 najnovijih činjenica o ovoj turneji koje vjerojatno niste znali:

  1. Vidjet će ih je više od 2.115.459 ljudi diljem svijeta.
  2. Nastupit će u više od 70 gradova u SAD-u, 23 gradova u Srednjoj i Južnoj Americi, 80 europskih gradova, 8 Južnoafrička gradova, i 7 azijskih gradova.
  3. 48 članova će u teretani zajedno potrošiti 59.725 sati godišnje.
  4. Glumačka postava sastoji se od studenata medicine, profesora, web dizajnera, poduzetnika, poduzetnika, fotografa, snimateljima, brokera, vojnika, kuhara, građevinskih radnika, pjevača, kickboxera i DJ-a,
  5. Tokom turneje nosit će 1.602 ovratnika i 4.223 manšeta
  6. Tokom izvedbi razderat će 12.243 bijele Fruit od the Loom majica.
  7. Proputovat će više od 180.000 milja zabavljajući žene diljem svijeta.
  8. Bit će fotografirani s više od 2 milijuna fotoaparata.
  9. Nedavno su proslavili 30. godišnjicu kao „#1 muška revija na svijetu".
  10. Njihov kalendar, „Hunky men",  iz 1981. prodao se u preko 10 milijuna primjeraka diljem svijeta.

 

Ulaznice za ovaj spektakularan muški show kreću u prodaju u utorak 18.12.2012.godine na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te na www.eventim.hr

 

Broj ulaznica je ograničen, a podijeljene su u slijedeće kategorije:

 

Stajanje-175 kn

Parter sjedenje-250 kn

Vip parter-350 kn

( ulaznice za prva dva reda +meet and greet)

 

17.12.2012. 15:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh