Metro-portal.hr

objavljeno 21.12.2012. 12:12:00
SPEKTAKL

Rebel Wilson domaćica MTV Film Awards

Rebel Wilson će biti domaćica i nastupiti kao glumica u satiričkim govornim skečevima na dodjeli koja će se održati 14. travnja u Los Angelesu

Neopterećena domaćica Rebel Wilson
Neopterećena domaćica Rebel Wilson (Arhiva)

Zvijezda filma "Na putu do zvijezda", punašna Rebel Wilson bit će domaćica dodjele MTV filmskih nagrada 2013., unoseći svježinu godišnjoj svečanosti, javlja postaja kabelske televizije u četvrtak.

Wilson (28) će biti domaćica i nastupiti kao glumica u satiričkim govornim skečevima na dodjeli koja će se održati 14. travnja u Los Angelesu. Australska glumica koja je 2011. glumila u filmu "Djeveruše" pojavljuje se u promotivnom najavnom spotu dodjele.

MTV dodjeljuje trofeje u obliku kutije s pozlaćenim kokicama u kategorijama poput "najboljeg poljupca" i "najbolje tučnjave". Nagrade odaju počast blockbuster hitovima koje filmska industrija zaobilazi na dodjelama Oscara i Zlatnih globusa.

Prethodni domaćini dodjele MTV nagrada bili su Lindsay Lohan, Mike Myers i Jimmy Fallon. Film "Na putu do zvijezda", u režiji Jasona Moorea, trenutno igra u hrvatskim kinima.

21.12.2012. 12:12:00
http://metro-portal.hr/rebel-wilson-domacica-mtv-film-awards/75554/