« Život
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
SAZNAJEMO

Razvedrite se uz nove pogodnosti

Provjerite najnoviju ljetnu ponudu iz American Express Izloga

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (PBZ izlog)
Više o

American Express

,

Jumbo Travel Services

Dok se jedni tek spremaju otići na zasluženi odmor daleko od svakodnevnih obaveza, drugi se odmorni i čili vraćaju kako bi se opet s njima suočili. No i jedni i drugi znaju da ljetnim užicima nije kraj. Sve dok je uz vas American Express kartica, tu su i izvrsne pogodnosti koje će vam pomoći da uživate u ljetu koliko god vam srce želi! Pogodnosti iz ponude vrijede od 20. kolovoza do 20. listopada 2010. (osim navedenih iznimaka).

Na posao na dva kotača

Ljubitelji šarmantnih gradskih dvokotača opet su došli na svoje. Nakon dužeg izbivanja na tržište se vraća zvijezda među skuterima, STAR LML. Tvrtka Global Plus s ponosom predstavlja reinkarnaciju ovog legendarnog metalnog ljubimca, sada dostupnog u dva modela - Star 2 i Star 4.

Jednostavno upravljanje, dovoljno snažan agregat i niska potrošnja goriva čine ovaj skuter zaista savršenim odabirom. Prilikom kupnje LML skutera dobivate na dar kacigu i prvi servis skutera, što će vas zasigurno još više motivirati. Iskoristite mogućnost plaćanja putem PBZ potrošačkog kredita do 60 rata i uživajte u vožnji!

Svugdje je lijepo ali doma je najljepše

Lijepo uređen stan preduvjet je dobroga života i trebao bi biti dostupan svima. Uz veliku ponudu namještaja, u Kiki možete pronaći sve za ugodno stanovanje i to po vrlo povoljnim cijenama. Kikin asortiman se kontinuirano nadopunjuje i prilagođava najnovijim svjetskim trendovima koji se svake godine mijenjaju pa tako u Kiki možete pronaći vrlo moderan, atraktivan namještaj poznatih svjetskih proizvođaća kao što su JOOP, Esprit, Huelsta, Stressless te mnogi drugi. American Express kartica i Kika nude vam mogućnost plaćanja do 12 mjesečnih obroka, bez naknada i kamata, te 15% popusta pri kupnji sjedećih garnitura Rocket, Lola i Las Vegas. Pogodnosti možete iskoristiti od 20. kolovoza do 31. listopada 2010.

Priuštite si vlastitu spa zonu

Ako postoji kupaonica iz snova, onda se ona sigurno nalazi u salonu Kimi Commerce. Saloni Kimi Commerce drže korak sa svjetskim trendovima i nude svojim kupcima idealna rješenja za njihove kupaonice. Imena kao što su Villeroy & Boch, Novellini, Grohe, Del Conca, Marazzi i Aparici tek su mali dio kupaonskog carstva koje čeka na vas.

Uvjerite se u bogatu i povoljnu ponudu Kimi Commercea, u kojem uz American Express ostvarujete mogućnost plaćanja do 12 obročnih rata, bez naknada i kamata, te 5% popusta na cjelokupnu ponudu Novellini tuš kabina.

Dobar san je ključ uspjeha

Bilo da je riječ o školskim, studentskim ili pak poslovnim obavezama, jedan od osnovnih preduvjeta uspjeha je dug i miran san. Kako biste se svakoga jutra probudili odmorni, provodite noći na visokokvalitetnom namještaju za zdravo spavanje Perfecta Dreams. Prisutna na tržištu gotovo 20 godina, tvrtka Perfecta Dreams članica je grupe najjaćih svjetskih proizvođača kreveta i madraca. U Perfectinim salonima, prilikom kupovine ostvarujete i dodatnih 10% popusta na sav asortiman, a ekskluzivno 20% povodom otvaranja novog salona. Uz American Express karticu, plaćanje možete izvršiti do 12 rata bez naknada i kamata, a prilikom kupnje spavaćih soba i dnevnih soba iz programa Gamma, ostvarujete dodatnih 5% popusta. Pogodnosti traju do 31. listopada.

Odjeća (ne) čini čovjeka

Tvrtka Labod ponosi se nekoliko desetljeća dugom tradicijom proizvodnje kvalitetne odjeće za žene i muškarce. Ako dosad niste imali priliku pokazati se u nekoj od Labodovih kreacija, nova sezona savršena je prilika da to učinite. Najnovija jesensko - zimska kolekcija zasigurno će ponuditi nešto što će savršeno odgovarati vašem ukusu, ali i prilikama za koje vam trebaju nove odjevne kombinacije, bile one vezane za posao ili za slobodno vrijeme.

Plaćanje možete izvršiti putem American Express kartice na 6 obročnih otplata, bez naknada i kamata, a dodatnih 10% popusta ostvarujete pri kupnji ženske i muške konfekcije iz kolekcije jesen/zima 2010., a pogodnosti možete iskoristiti do 31. listopada.

Uz Svijet medija u nove radne pobjede

Svijet medija je zaista svijet za sebe. Zakoračite u njega i naći ćete se okruženi fantastičnom ponudom potrošačke i informatičke elektronike vodećih svjetskih marki među kojima ćete pronaći sve što Vam treba. Uz bogatu ponudu i stručnu podršku djelatnika, opremite svoj dom, ured, automobil ili brod i uživajte u prednostima vrhunske elektronike.

Dolaskom u Svijet medija dolazite u svijet dobre kupnje. Plaćanje možete izvršiti putem American Express kartice do 12 obročnih otplata, bez naknada i kamata. Dodatnih 5% popusta ostvarujete pri kupnji LCD televizora, ali i prilikom kupnje HP prijenosnika HP Compaq 610, VC275EA; HP Compaq Presario CQ71-20SM, WC128EA; HP Pavilion dv7-3170em, WC152EA i HP G62-a15SM, WR845EA. Pogodnosti možete iskoristiti od 20. kolovoza do 31. listopada 2010.

Počinje škola!

Uskoro počinje nova školska avantura vaših đaka. Kako bi im prelazak s plaže i igrališta u školske klupe što lakše prošao, dobro ih opremite za novu školsku godinu. Posjetite Magma, Turbo limač, Turbo sport i Magma home trgovine i pronaći ćete sve što im treba za odličan početak škole.

Turbo limač nudi svu školsku opremu te kvalitetnu odjeću i obuću, u Turbo sportu pronaći ćete odjeću i obuću za malo starije školarce, a u Magma home trgovinama potražite asortiman namještaja i artikala za opremanje dječje sobe, koji je uz American Express pogodnosti, obročnu otplatu do 12 rata bez kamata i naknada, još privlačniji.

Još niste bili na godišnjem?

Predivne vizure otoka Ajaccio, slikovita sela unutrašnjosti Korzike i ljetovališta na obali, magnet su za sve željne ugodnih temperatura, lijepih krajolika, novih doživljaja i odmora. Posjetite stare rimske luke i velike granitne stijene na čijim se vrhovima nalaze zgodna mjestašca idealna za šetnju i slikanje krajolika te uživanje u vinu i francuskim sirevima. Nakon samo sat i pol izravnog leta iz Zagreba, nađite se u nekom drugom filmu - kombinaciji Mediterana i životnog stila francuske aristokracije, kombinaciji koja staro i novo spaja u jedinstvenu, nezaboravnu priču.

Iskoristite pogodnost uz American Express karticu i Putničku agenciju Jumbo Travel Services, te uplatite zasluženi godišnji odmor do 12 mjesečnih obroka, bez naknada i kamata, te dodatnih 5% popusta na osnovnu cijenu aranžmana Korzika.

Više o pogodnostima i prodajnim mjestima saznajte u American Express Izlogu.

27.08.2010. 11:14:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh