« Kultura
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
IZLOŽBA

Razmak između riječi je gdje se nalazim sada

Magdalena Pederin izložit će u Galeriji SC trokanalnu video instalaciju, svojevrstan nastavak rada Zaraza, u kojoj preispituje odnos čovjeka i tehnologije

Izložba Magdalene Pederin u Galeriji SC
Izložba Magdalene Pederin u Galeriji SC (Kultura promjene)
Više o

izložba

,

Galerija SC

,

Magdalena Pederin

,

Razmak između riječi je gdje se nalazim

Otvorenje multimedijske izložbe Razmak između riječi je gdje se nalazim sada,  umjetnice Magdalene Pederin, održat će se u petak, 23. siječnja u Galeriji SC s početkom u 20 sati. Razgovor s umjetnicom zakazan je za 06. veljače u 18 sati, također u Galeriji SC.

Izložba je otvorena do 07. veljače, radnim danom od 12 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati. Ulaz je besplatan.

Magdalena Pederin izložit će u Galeriji SC trokanalnu video instalaciju, svojevrstan nastavak rada Zaraza, u kojoj preispituje odnos čovjeka i tehnologije te njihove moguće asimilacije.

Prostor galerije oblikuje nalik na Platonovu pećinu u kojoj se nalaze ljudi koji ne shvaćaju kako su sjene na zidu reprezentacija njih samih. Ubrzanje tehnološkog rasta, prema teoriji singularnosti, vodi apsolutnoj točki tehnologije koja postaje krajnja instanca ljudske evolucije.

Protagonisti: Tomas Kutinjač, Selma Banich, Stipe Kostanić, Nikolina Komljenović, Livio Badurina, Iva Mihalić, Žak Valenta, Zrinka Užbinec

19.01.2015. 09:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh