« Kultura
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
DOGAĐANJA

Razgovor sa Zlatanom Vehabovićem u CEKATEu

Osim samog predstavljanja, imat ćete priliku za neformalan razgovor s umjetnikom, te ga možete pitati sve što vas zanima o njegovom stvaralaštvu

Zlatan Vehabović u CEKATEu
Zlatan Vehabović u CEKATEu (CEKATE)
Više o

izložba

,

Cekate

,

Zlatan Vehabović

U okviru "Ljetnog diskonta kulture", u četvrtak, 23.8. u 21 sat, pozivamo susjede s Trešnjevke i sve ostale sugrađane, na razgovor i druženje s umjetnikom Zlatanom Vehabovićem. Razgovor će se održati u Atriju Cekatea, pod noćnim nebom.

Zlatan je mlad i perspektivan umjetnik koji zasigurno ima mnogo toga za podijeliti s vama. Ovom prilikom predstavit će svoje najnovije radove.

Osim samog predstavljanja, imat ćete priliku za neformalan razgovor s umjetnikom, te ga možete pitati sve što vas zanima o njegovom stvaralaštvu (kako izgleda jedan njegov dan proveden u ateljeu, o ovogodišnjoj suradnji s Peugeotom i oslikavanju njihovog auta, kako se osjećao na vlastitoj izložbi u New Yorku, kako ga prihvaćaju klinci na likovnim radionicama-ili nešto drugo).

Zlatan Vehabović rođen  je u Banjoj Luci. Diplomirao je slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2006. Izlagao je na desetak samostalnih, te brojnim skupnim izložbama u Zagrebu, Beču, Berlinu, Bariju i New Yorku. Također, dobitnik je brojnih nagrada.

Osim što je sudjelovao na brojnim izložbama kod nas i van Hrvatske, on je višegodišnji suradnik na programima likovnih radionica za djecu Cekate-a.

22.08.2012. 14:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh