« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
JUERGEN KLINSMAN:

Razbila nas je momčad koja postavlja nove standarde

Franz Beckenbauer sinoćnju 'katastrofu' vidi kao najlošiju izvedbu Bayerna ikada.

(Getty Images)
Više o

Barcelona

,

Liga prvaka

,

Bayern

,

Juergen Klinsmann

"Razbila nas je momčad koja postavlja nove standarde u nogometu. Nakon utakmice u našoj svlačionici je vladala tišina, nitko nije rekao niti riječi", izjavio je trener Bayerna Juergen Klinsmann.

Barca je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka deklasirala Bayern sa 4-0. Domaći igrači lakoćom su prolazili kroz neuigranu obranu gostiju, te svoju nadmoć okrunili sa četiri pogotka već u prvom poluvremenu. Dva puta se u strijelce upisao Lionel Messi (9, 38), a po jednom Samuel Eto'o (13) i Thierry Henry (43).

"Teško je nadoknaditi izostanak standardnih braniča, Lucija, Van Buytena i Lahma. Pokušali smo sa petoricom u veznom redu, no djelovali smo nemoćno na svakom dijeliću terena", pravdao se Klinsmann.

"Lošije od ovoga nismo mogli odigrati, sreća je da nismo primili još više golova. Više nemamo nikakvih šansi u Ligi prvaka, osim ako Barca dođe u Muenchen sa samo osam igrača", kazao je veznjak Bayerna Mark van Bommel.

Legenda njemačkog nogometa i jedan od čelnika Bayerna Franz Beckenbauer nakon poniženja u Barceloni izjavio je da nikad u životu nije vidio lošiju predstavu bavarskog kluba.

 

"Naša igra iz prvog poluvremena je bez sumnje najgora partija u povijesti Bayerna, bili smo poniženi. Barca nam je dala lekciju iz nogometa", rekao je Beckenbauer. (hina/metro-portal)

09.04.2009. 13:07:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh