« Biznis
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
sve u pola cijene

Velika rasprodaja u HG Spotu

Dvije prodavaonice u Zagrebu preko vikenda su privukle stotine kupaca u potrazi za jeftinim uređajima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Šime Šokota/Cropix)
Više o

HG spot

,

Hrvoje Prpić

Sretnici koji su na vrijeme doznali za veliku rasprodaju u zagrebačkim prodavaonicama HG Spota uspjeli su nabaviti kvalitetnu elektroničku opremu u pola cijene.

HG Spot je, namie, ponudio velik popust na sav asortiman zbog čega je u poslovnicama u Škorpikovoj i Utrinama izbila prava kupovna groznica.

Nekadašnji vlasnik HG Spota, Hrvoje Prpić, koji je prihvatio delikatan posao vađenja poduzeća iz krize, najavio je da će do Božića biti još rasprodaja: "Želimo se još ove godine riješiti starih zaliha."

Prema novoj strategiji poslovanja, HG Spot će se fokusirati na IT tehniku, a iz portfelja izbaciti djelatnosti koje nemaju veze s temeljnim biznisom.

Razlog rasprodaje mogla bi biti i potreba za prikupljanjem sredstava za isplatu druge tranše komercijalnih zapisa od 55 milijuna kuna, koje HG Spot mora isplatiti Zagrebačkoj banci, doznaje Jutarnji.

Bilo kako bilo, kupce je razveselila neočekivana rasprodaja osobnih računala, videokamera, mobilnih telefona, bijele tehnike i prateće opreme, a informacije o novim akcijama bit će pravovremeno objavljene na web stranicama poduzeća.

30.11.2009. 09:09:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh