« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina
NAŠ MALI SVIJET

Ramazzotti pozvao na humanitarnu utakmicu na Poljudu

Italija i Hrvatska predvođene Erosom Ramazzotijem i Oliverom Dragojevićem sutra će prikupljati sredstva za Dječji odjel KBC-a Split.

(Nikola Vilić, CROPIX)
Više o

Poljud

,

Oliver Dragojević

,

Goran Karan

,

KBC Split

,

Eros Ramazzotti

,

Hrvatska-Italija

,

Naš mali svijet

,

humanitarna utakmica

Oliver Dragojević i Eros Ramazzotti na zajedničkoj su konferenciji za novinare pozvali publiku da sutra navečer u što većem broju dođu na Poljud i prisustvuju humanitarnoj nogometnoj utakmici na kojoj će se prikupljati sredstva za Dnevnu dječju bolnicu KBC-a u Splitu.

Na humanitarnoj utakmici nogometnih reprezentacija Hrvatske i Italije nastupit će istaknuti pjevači i nogometaši, a kapetani nogometnih reprezentacija bit će Dragojević i Ramazzotti. Utakmica će se odigrati u sklopu humanitarne akcije "Naš mali svijet", čiji je pokretač splitski pjevač Goran Karan.

Za hrvatsku reprezentaciju uz Dragojevića će nastupiti Mate Bulić, Boris Novković, Dražen Zečić, Robert Prosinečki, Zvonimir Boban i dr. Za talijansku reprezentaciju, osim Ramazzottija, nastupit će još Paolo Belli, Ricardo Acevedo te bivši nogometaši Stefano Tacconi, Stefano Eranio i dr.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac rekao je kako će posredovanjem njegovog ministarstva, koje je jedan od pokrovitelja sutrašnje utakmice, tisuću ulaznica biti podijeljeno djeci. Nakana je od prodaje ulaznica, sponozora i pozivima na telefon prikupiti sedam milijuna kuna za Dnevnu dječju bolnicu u KBC Split.

Izvor: Hina

08.06.2009. 21:27:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh