« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
SJAJNO!

Rakuten Viber slavi 9. rođendan s poklonima za sve

Ekskluzivni bot korisnicima diljem svijeta omogućuje preuzimanje poklona u ukupnom iznosu od preko 35 milijuna dolara

Sretan roćkas :)
Sretan roćkas :) (Rakuten)
Više o

rođendan

,

Viber

,

Rakuten

Rakuten Viber, messaging aplikacija koju koristi više od milijardu ljudi diljem svijeta, s ponosom vam predstavlja ekskluzivnog darovnog bota - kako bismo dokazali da je bolje davati nego primati! Predstavljanje ovog bota obilježava Viberovu 9. godišnjicu i korisnicima daje priliku zavrtjeti "kolo sreće" i osvojiti posebne nagrade: Viber Out kupon, posebne popuste, vaučere naših partnera ili zabavne sticker pakete. Svatko tko zavrti "kolo sreće" osvaja nagradu! Kao bonus, oni koji u igru s botom pozovu prijatelje dobit će i dodatnu nagradu.

Uz Viber, nagrade dijeli i naših preko 35 partnerskih brendova. Viberovi korisnici imaju priliku osvojiti nagrade u vrijednosti od preko 35 milijuna dolara. Nagrade su prilagođene lokalnim tržištima kako bi korisnici iz različitih zemalja primili ponude u skladu sa svojim interesima.

Kad je prije 9 godina Viber krenuo s radom, ideja je bila ljudima omogućiti održavanje kontakta s prijateljima i obitelji diljem svijeta, bez plaćanja velikih telefonskih računa. Ta je misija aktivna i dan-danas, ali u proširenom izdanju, koje korisnicima pruža uslugu najsigurnije messaging aplikacije na svijetu. Želimo da nam se korisnici pridruže u slavlju i zavrte kolo.

"Naš Viber tim imao je želju proslaviti 9 godina platforme na način koji bi nagradio korisnike koji su Viber doveli do toga gdje smo danas," rekla je Cristina Constandache, CRO, Viber. "Posebno nas veseli što nam se pridružilo i toliko partnerskih brendova, koji su odlučili sudjelovati u dijeljenju poklona putem bota i time nagraditi vjernu publiku koju su i sami izgradili na Viberu."

Zavrti i osvoji na: https://vb.me/e7e777 [uputa: pristupiti putem smartphonea]

Nastavite pratiti naš Viber Hrvatska Community kako biste prvi dobili sve obavijesti o najnovijim poboljšanjima, izravno od Vibera.  

06.12.2019. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh