« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
STANJE U PROMETU

Radovi na autocestama pri kraju

U cijeloj zemlji prometuje se uz povoljne vremenske prilike, a na dionicama na kojima su u tijeku radovi može doći do zastoja

stanje na cestama HAK
Više o

tunel Mala Kapela

,

HAK

,

stanje na cestama

,

preci

Na autocesti A1, od 8 do 20 sati zbog redovnog održavanja u desnoj cijevi tunela Mala Kapela, prometovat će se lijevom cijevi, dvosmjerno.

Županijska cesta (ŽC) kod Vrgorca, zbog radova na izgradnji dionice autoceste A 1, Ravča-Ploče, zatvorena je za sav promet. Obilazak je državnim cestama: Vrgorac-Mali Prolog-Ploče.

Svakodnevno od 5:00 do 20:00 zbog radova se vozi uz privremenu prometnu signalizaciju Šibenskim mostom (D 8) uz česte zastoje. Do 27. svibnja preko mosta u Omišu, na Jadranskoj magistrali (D 8), vozi se jednim trakom naizmjence.

Večeras, 26./27. svibnja od 21 do 5 ujutro zbog redovog održavanja za sav promet bit će zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Delnice u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom: Oštrovica-Gornje Jelenje-Delnice. U smjeru Rijeke prometovat će se nesmetano.

Do 17:00 zbog radova u Cindrićevoj ulici u Rijeci, vozit će se otežano, uz privremenu regulaciju prometa.

Državna cesta D 22 od raskrižja u Možđencu preko Kipišća i Pake do raskrižja sa županijskom cestom u naselju Sudovec zatvorena je za sav promet. Obilazak: iz Novog Marofa u smjeru Križevaca: D3-ŽC 2175 (Breznica-Visoko-Sudovec)- D22 i obrnuto.

Do daljnjega, zbog radova na izgradnji punog profila Istarskog ipsilona (autocesta B8/B9) zatvoren je čvor Višnjan.

Zbog sanacije tunela Krapina do 24. lipnja cesta D 1, Podgora Krapinska-Krapina zatvorena je za sav promet. Iz Slovenije teretna vozila čija širina prelazi 3,40 m i visina 4,40 m preusmjeravaju se s GP Macelj na druge prijelaze ili idu alternativnim pravcem D 508 od GP Macelj-Lepoglava-D 35- A 2 čvor Sveti Križ Začretje, a iz Hrvatske se upućuju na GP Bregana.

Za teretna vozila zatvorena je državna cesta D 6 Dvor-Glina u mjestu Rujevac.Teretni je promet preusmjeren preko Hrvatske Kostajnice.

Do 7. lipnja, zbog radova na državnoj cesti 515 (Našice-Markovac-Podgorač-Đakovo) na dionici Markovac Našički-Bračevac zabranjen je promet teretnim vozilima. Obilazak: od raskrižja državne ceste D515 i D 2 u Markovcu Našičkom državnom cestom 2 do Osijeka, te zatim na D 7 do Đakova i obrnuto.

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa.

Zbog radova na dionici D 39 Svib-Cista Provo vozi se naizmjence. (hak/metro-portal)

26.05.2010. 07:36:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh