« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
NAPOKON

Radio Taksi najjeftiniji u gradu

Kojim su to magičnim štapićem smanjili troškove da mogu tako srezati cijene nisu objasnili, jedino su poručili da imaju namjeru zgromiti konkurenciju

Radio Taksi krenuo u rat cijenama
Radio Taksi krenuo u rat cijenama (Arhiva)
Više o

Taxi Cammeo

,

Radio Taxi Zagreb

,

nove cijene

,

Oryx

,

taksi cijena starta

,

taksi cijena kilometra

Nakon što je osim Cammea na zagrebačko taksi tržište ušao i Zubakov Oryx, udruženju Radio Taksi upalile su se lampice i počeli su razmišljati na tržišni način. Niz sastanaka iza zatvorenih vrata iznjedrio je nove, šokantno niske cijene u usporedbi sa starima.

Tako start sada košta 9.90 kuna a kilometar vožnje 4.90 kuna, što je uvjerljivo najniže na tržištu. OK, Cammeo ima I prva tri kilometra besplatna, no i ovaj potez Radio Taksija pokazao je da se Zagrepčanima do sada derala koža s leđa, pogotovo u noćnim satima koji se sada više ne naplaćuju po višoj tarifi.

Kojim su to magičnim štapićem smanjili troškove da mogu tako srezati cijene nisu objasnili, jedino su poručili da imaju namjeru zgromiti konkurenciju i nastaviti biti najbolji i jedini taksi u gradu, uvesti besplatni telefon za pozive i još štošta ...

Evo usporednih cijena:

Radio Taksi Zagreb
Start 9,90 kn
Cijena po kilometru 4,90 kn
Cijena čekanja 40 kn/h
Ne naplaćuje se prtljaga i noćna vožnja

Taksi Cammeo
Start 15 kn
Prva 3 kilometra besplatna
Cijena po kilometru 5 kn
Ne naplaćuje se prtljaga i noćna vožnja

Oryx
Start 14 kn
Cijena po kilometru 5,8 kn
Ne naplaćuje se prtljaga i noćna vožnja

21.11.2011. 12:38:05
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ja
    21.11.2011. 13:41
    Pa nisu najjeftinij jer Cammeov start je u biti besplatan jer su 3km besplatna, tako da... matematika je protiv njih:)
  2. avatar
    dns
    21.11.2011. 14:27
    kako su najjeftiniji????????????? kako??????????

    evo izracuna na donjem linku...
    http://t.co/j5XEUGVM
  3. avatar
    Nocna dostava
    21.11.2011. 17:06
    Sada će šahisti voziti i kućne ljubimce, bakicama otvarati vrata i nositi špeceraj na treći kat samo da zarade koju kunu.
  4. avatar
    ti
    21.11.2011. 17:35
    svejedno moras platiti tih 15kn pa ipak nije besplatno
  5. avatar
    Roberto
    28.11.2011. 18:13
    Prvo, Cammeo ima 2 (DVA) km besplatna a ne 3. Drugo, u praksi besplatan je samo prvi, vozio sam se 100 put s njima pa znam. Nakon prvog te taksimetar vara a vozač obrazlaže da smo već prošli 2 km.
    To što se ukida noćna veseli sve vas i mene ali realno, u svakom poslu je noćna plaćena više i to još puno više od onih 20% kaj su oni imali, tako da to smatram nepravednim. Biste li vi radili noćnu za iste novce kao po danu???
    I na kraju, troškove natavno da nisu srezali nego se nadaju da će većim brojem vožnji po nižoj cijeni zaraditi podjednako ali uzeti velik dio vožnji konkurenciji.
  6. avatar
    Ivan
    28.11.2011. 18:15
    Mislim da se više nitko normalan neće voziti s Cammeom. Jer svi znamo da iskorištavaju radnike koji rade po 12 i više sati, da ih omalovažavaju i ne isplaćuju ih pravedno te da im za svaku sitnicu odbijaju od plaće, da rade sa 3 puta više vozila nego što imaju dozvola, da im 95% vozača nema potrebne dozvole i papire koje mora po zakonu imati svaki taxi vozač, da ne plaćaju doprinose državi i da utajuju porez (sve ima na netu), da ti uvijek govore da nazoveš ponovo jer tobože nemaju slobodnih vozila pa ti nakon par takvih poziva skinu s računa i po 20 kn samo za poziv, a tolika nije bila ni dosad razlika u cijeni vožnje između njih i Radio Taxi zg, da im auti izgledaju kao cirkuska vozila s onim ormarčinama na krovu… i što je najgore – da ih se čeka u prosjeku oko pola sata a nekad i duže (prijatelj je jednom čekao 58 minuta)….Stvarno su napravili bum na tržištu – Bravo za Kosteta bre Minovskog i za bagru u gradskoj upravi koja je toliko silovala njegov dolazak a usluga je gora nego ikad, a broj taxija koji rade na crno veći nego što je u Prištini, Beogradu ili Skopju !
    BRAVO za Radio taxi Zg, to ste već trebali odavno napraviti, odsad se vozim samo s vama, neću niti s hercegovačkim tajkunom niti makedonskim ciganom!
  7. avatar
    Ivan
    28.11.2011. 18:18
    A da ne govorimo da im vozači, osim što nemaju potrebne isppite uglavnom imaju 18-20 godina i NE SMIJU upravljati autom iza 22 sata(ili koliko već) a još manje voziti još i ljude. Tko se usudi voziti s nima samo nek izvoli, ja sam samo jednom i nikad više. A i kad se vidi kakve sve prekršaje rade po gradu, to ni imbecil ne bi radio.
  8. avatar
    biser
    19.12.2011. 19:24
    to uopce nije istina...cudno je malo kad ti taksimetar skoci za 5 kuna i to dok se ceka zeleno na semaforu...tako sta sa cammeo nikad nisam dozivio...i po kojoj je logici onda 3 kilometra voznje 50 kuna ako je po novoj cijeni 1 kilometar 5 kuna...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh