« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
SRETAN KRAJ

Autističnog dječaka jutros pronašao taksist

Petnaestogodišnjeg Marka Markovinovića tražili su cijelo popodne i večer policija, građani, zet, taksisti, a pronašao ga je u 1 i 30 ujutro taksist u Runjaninovoj ulici

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (obiteljska fotografija)
Više o

marko markovinović

,

nestalo dijete

Dječaka s autizmom koji je nestao jučer popodne kod Britanskog trga u Zagrebu pronašao je rano jutros taksist u Runjaninovoj ulici, doznaje se od zagrebačke policije.

Dječaka je na trenutak izgubila iz vida njegova majka koja ga više nije mogla naći pa je slučaj nestanka prijavila policiji. Majka je predpostavljala da je Marko ušao u tramvaj broj 11 na Britanskom trgu u koji se ona nije stigla ukrcati. 

Objavljeno je da, kad je nestao, bio je obučen u tamnoplavu jaknu, tamnosive hlače, crne cipele i imao je tamnoplavu vunenu kapu sa svijetlozelenim neupadljivim rubom i natpisom. Ima kraću tamnosmeđu kosu i visok je oko 175 centimetara i mršavije je građe. 

Policija je pak o nestanku dječaka obavijestila sve svoje ophodnje te djelatnike taksija i ZET-a.

Rano jutros, oko 1,30 sati dječaka, koji je odvojivši se od majke ušao u tramvaj, pronašao je taksist Radio taksija koji ga je potom dovezao u policijsku postaju, gdje su po dijete došli njegovi roditelji.

 

19.11.2011. 14:09:59
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Stanka
    20.11.2011. 08:22
    Hvala Bogu da je pronadjen Marko. I ja sam majka 17-godisnjeg autisticnog djecaka u Njemackoj. Cijelo vrijeme sam se molila da ga se pronadje i sretna sam zbog toga da se sve dobro zavrsilo. Lijep pozdrav Marku i njegovoj obitelji iz Njemacke.
  2. avatar
    Samir
    26.12.2011. 21:48
    Ja sam takoder otac autisticnog djecaka ( 6 godina ) i znam kako je ali srecom sve se dobro zavrsilo..Pozdrav Marku i obitelji
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh