« Film
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
NAJAVE

Radi se na nastavku Johna Wicka

John Wick, akcijski triler s Keanuom Reevesom bio je prilično iznenađenje na blagajnama širom svijeta, pa ne čudi da se sprema nastavak

John Wick dobiva nastavak
John Wick dobiva nastavak (Arhiva)
Više o

Keanu Reeves

,

John Wick

Akcijski triler Keanua Reevesa John Wick jedno je od najvećih financijskih iznenađenja ove jeseni - na budžet od jedva 20 milijuna dolara zaradio je 78 milijuna na svjetskim kino blagajnama. Film je upravo izišao na Blu-ray i DVD, a ekipa portala movies.com je iskoristila priliku za popričati sa redateljem i koordinatorom kaskadera Chadom Stahelskijem i Davidom Leitchom koji su rekli da već spremaju nastavak:

„Imamo ideje već danima i bez ikakvog razmišljanja znamo da možemo imati još bolju akciju nego u originalu. Stvar je priče i koliko volite likove. To je uvijek najbitnije. Ako ima akcije ali i lika kojeg publika nije prihvatila onda film nećete pogledati. Pogledajte bilo koju akcijsku zvijezdu, bilo Harrisona Forda ili Liama Neesona ili Roberta Downey Juniora, odaberite bilo koje ime - prvo će te zavoljeti lika. Dobra akcija, loša akcija, volite ih u akciji. Zato želimo biti sigurni da imamo priču i lika kojeg će svi voljeti i onda ćemo to zapapriti sa akcijom i obećavamo vam da će biti zakon."

Više pročitajte na FAK portalu.

06.02.2015. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh