Metro-portal.hr

objavljeno 06.02.2015. 08:30:00
NAJAVE

Radi se na nastavku Johna Wicka

John Wick, akcijski triler s Keanuom Reevesom bio je prilično iznenađenje na blagajnama širom svijeta, pa ne čudi da se sprema nastavak

John Wick dobiva nastavak
John Wick dobiva nastavak (Arhiva)

Akcijski triler Keanua Reevesa John Wick jedno je od najvećih financijskih iznenađenja ove jeseni - na budžet od jedva 20 milijuna dolara zaradio je 78 milijuna na svjetskim kino blagajnama. Film je upravo izišao na Blu-ray i DVD, a ekipa portala movies.com je iskoristila priliku za popričati sa redateljem i koordinatorom kaskadera Chadom Stahelskijem i Davidom Leitchom koji su rekli da već spremaju nastavak:

„Imamo ideje već danima i bez ikakvog razmišljanja znamo da možemo imati još bolju akciju nego u originalu. Stvar je priče i koliko volite likove. To je uvijek najbitnije. Ako ima akcije ali i lika kojeg publika nije prihvatila onda film nećete pogledati. Pogledajte bilo koju akcijsku zvijezdu, bilo Harrisona Forda ili Liama Neesona ili Roberta Downey Juniora, odaberite bilo koje ime - prvo će te zavoljeti lika. Dobra akcija, loša akcija, volite ih u akciji. Zato želimo biti sigurni da imamo priču i lika kojeg će svi voljeti i onda ćemo to zapapriti sa akcijom i obećavamo vam da će biti zakon."

Više pročitajte na FAK portalu.

06.02.2015. 08:30:00
http://metro-portal.hr/radi-se-na-nastavku-johna-wicka/90007/