« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
najava

Radar festival u srpnju u Varaždinu

Stižu autori evergreena "House of Rising Sun"

Na prošlogodišnjem Radaru Bob Dylan pjevao je samo za sebe
Na prošlogodišnjem Radaru Bob Dylan pjevao je samo za sebe
Više o

Radar festival

,

Bob Dylan

,

Carlos Santana

,

Eric Burdon

Legendarni gitarist Carlos Santana, Eric Burdon i grupa "The Animals" glavne su zvijezde ovogodišnjega Radar festivala 2009. koji će se održati u Varaždinu 12. srpnja, a čiji je program predstavljen na današnjoj konferenciji za novinare u Varaždinu.

Nakon prošlogodišnjeg Festivala i nastupa Boba Dylana, ove godine organizatori su uspjeli dovesti poznate svjetske rockere čiji će nastup 'etablirati' Radar festival kao jedan od najvažnijih u regiji, istaknuo je prilikom predstavljanja varaždinski dogradonačelnik Ivan Mesek.

Treba se nadati da će Carlos Santana i Eric Burdon biti raspoloženiji od Dylana prošle godine, čije je mumljanje, blago rečeno, razočaralo gledatelje. Tako su čak i oni koji su na koncert stigli iz Dalmacije, prije kraja napuštali koncert koji je još dodatno upropastila i kiša.

Ovogodišnji Radar festival trajat će jedan dan, a organizatori pregovaraju s još nekim izvođačima.

Mjesto na kojem će se koncert održati još nije poznato. Raspravlja se o gradskom stadionu i mogućoj novoj lokaciji - području bivše vojarne u Optujskoj ulici.

Prvih tisuću karata već je u prodaji po cijeni od 200 kuna, a cijene će rasti kako se bude bližio dan koncerta.

Organizator ovogodišnjega Radar festivala 2009. jest tvrtka Glazbena produkcija "Sjever", a suorganizator grad Varaždin.

05.05.2009. 15:13:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh