Metro-portal.hr

objavljeno 05.05.2009. 15:13:37
najava

Radar festival u srpnju u Varaždinu

Stižu autori evergreena "House of Rising Sun"

Na prošlogodišnjem Radaru Bob Dylan pjevao je samo za sebe
Na prošlogodišnjem Radaru Bob Dylan pjevao je samo za sebe

Legendarni gitarist Carlos Santana, Eric Burdon i grupa "The Animals" glavne su zvijezde ovogodišnjega Radar festivala 2009. koji će se održati u Varaždinu 12. srpnja, a čiji je program predstavljen na današnjoj konferenciji za novinare u Varaždinu.

Nakon prošlogodišnjeg Festivala i nastupa Boba Dylana, ove godine organizatori su uspjeli dovesti poznate svjetske rockere čiji će nastup 'etablirati' Radar festival kao jedan od najvažnijih u regiji, istaknuo je prilikom predstavljanja varaždinski dogradonačelnik Ivan Mesek.

Treba se nadati da će Carlos Santana i Eric Burdon biti raspoloženiji od Dylana prošle godine, čije je mumljanje, blago rečeno, razočaralo gledatelje. Tako su čak i oni koji su na koncert stigli iz Dalmacije, prije kraja napuštali koncert koji je još dodatno upropastila i kiša.

Ovogodišnji Radar festival trajat će jedan dan, a organizatori pregovaraju s još nekim izvođačima.

Mjesto na kojem će se koncert održati još nije poznato. Raspravlja se o gradskom stadionu i mogućoj novoj lokaciji - području bivše vojarne u Optujskoj ulici.

Prvih tisuću karata već je u prodaji po cijeni od 200 kuna, a cijene će rasti kako se bude bližio dan koncerta.

Organizator ovogodišnjega Radar festivala 2009. jest tvrtka Glazbena produkcija "Sjever", a suorganizator grad Varaždin.

05.05.2009. 15:13:37
http://metro-portal.hr/radar-festival-u-srpnju-u-varazdinu/17332/