« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
ZAGREB CALLING

Quasarr - posljednje ime Zagreb Callinga

Riječki electro pop bend Quasarr pridružuje se Johnu Newmanu i grupi Elemental na drugom danu Zagreb Callinga koji će se održati 23. lipnja

Quasarr na Šalati
Quasarr na Šalati (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

Quasarr

,

Zagreb Calling

Stadion Šalata, najomiljeniji gradski otvoreni koncertni prostor, postat će u srijedu 22. i četvrtak 23. lipnja utočište odlične glazbe u kojem će glavne uloge igrati strane i domaće glazbene zvijezde. Prva večer pripala je grupama Simply Red i Jinx uz koje će nastupiti i Natali Dizdar. Druge večeri program čine John Newman, Elemental te danas objavljeni riječki Quasarr.

Quasarr su nastali 2000. godine, a do sada su objavili tri albuma. Debitantski uradak "Quasarr" objavljen je 2007. godine i s njega je skinut sjajan singl "Ti", te je dobio nominaciju za Porina za najbolji album alternativne glazbe. 2010. godina donosi hvaljeno izdanje „Propaganda", a najnoviji studijski uradak, "Sjene", objavljen je krajem prošle godine.

Do sada je aktualan album najavljen singlovima "Sjene", "Prije tebe" i "Ljubav" u kojem su ugostili Josipu Lisac, te najnovijim "Indigo". Pjesma "Ljubav" donijela im je i prvog Porina u kategoriji najbolje vokalne suradnje s Josipom Lisac što je svojevrstan ustupak jer članovi benda nisu skloni duetima, a Josipa je jedina pjevačica čiji izričaj na sceni ne odudara od Quasarrovih načela. Na novom albumu Quasarrovci su ostali vjerni svom prepoznatljivom electro pop zvuku, ali uz produkcijsku raskošnost album "Sjene" ipak odiše nešto svježijim i plesnijim ritmom. Prije Zagreb Callinga bend će održati nastup u riječkom Pogonu kulture 8. travnja.

Organizator Zagreb Callinga je Avalon Produkcija.

Ulaznice

Dnevne ulaznice za prvi dan / 22. lipnja

Parter: 260 kn u pretprodaji, 280 kn na dan koncerta

Tribina: 290 kn u pretprodaji, 310 kn na dan koncerta

Fan Pit: 299 kn u preprodaji, 320 kn na dan koncerta

Dnevne ulaznice za drugi dan / 23. lipnja

Parter: 170 kn u pretprodaji, 190 kn na dan koncerta

Tribina: 230 kn u pretprodaji, 250 kn na dan koncerta

Fan Pit: 250 kn u pretprodaji, 270 kn na dan koncerta

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13

  • Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

17.03.2016. 09:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh