« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
KATARSKI DIPLOMAT

Putnik na letu Washington-Denver pokušao zapaliti cipele

POGLEDAJTE VIDEO - Nakon slijetanja u Denveru, zrakoplov su okružila vozila FBI-ja i drugih sigurnosnih agencija

(Wikipedia)
Više o

teroristi

,

Denver

,

Washington

,

FBI

,

United Airlines

Savezni službenici sigurnosti zaustavili su muškarca koji je navodno pokušao zapaliti svoje cipele na letu kompanije United Airlines iz Washingtona za Denver, izvijestila je u srijedu navečer TV mreža ABC News, citirajući američke dužnosnike.

Zrakoplov je sigurno sletio u Denver, a tijekom leta pratila su ga dva lovca F-16 američkog ratnog zrakoplovstva, navodi se u izvješću.

CNN-ov komentator za nacionalnu sigurnost Peter Bergen, izjavio je da su mu njegovi izvori potvrdili kako se radilo o "nesporazumu".

Pozivajući se na arapske diplomate u SAD-u kao izvore, Bergen je kazao da je incident izazvao diplomat veleposlanstva Katara u Washingtonu, neopreznom opaskom o paljenju "bombe u cipeli", nakon što mu je postavljeno pitanje o sumnjivo dugom zadržavanju u nužniku zrakoplova.

Bergen je spomenuo i mogućnost da je katarski diplomat pušio u nužniku. Nakon slijetanja u Denveru, zrakoplov su okružila vozila FBI-ja i drugih sigurnosnih agencija. Diplomat je uhićen a istraga je u tijeku, izvijestio je CNN. (hina/metro-portal)

08.04.2010. 06:56:12
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    enime
    08.04.2010. 11:00
    Dokle ide ta fobija od terorista (Muslimana) da se pravi panika i skandal zbog obicnog nikotinskog ovisnika koji je htjeo zapaliti cigaretu. Svjet ide totalno pogresnim putem zahvaljujuci pogresnim politicarima i svjetskim medijima.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh