« Svijet
objavljeno prije 14 godina
HOROR

Putnici satima sjedili u avionu u mraku i bez vode na 40 stupnjeva

Zatvoreni putnici u avionu Virgin Atlantica počeli su padati u nesvijest i dobivati napadaje panike

Virgin Richard Branson
Virgin Richard Branson (Getty Images)
Više o

Virgin Atlantic

,

Richard Branson

,

preživljavanje

,

zrakoplovi

Let koji sigurno nikada neće zaboraviti iza sebe imaju putnici Virgin Atlantica koji su letjeli na relaciji London-Newark (New Jersey). Putovanje je trebalo trajati oko sedam sati, ali je došlo do neočekivanih komplikacija koje su se za 300 osoba pretvorile u pravu noćnu moru.

Let je zbog lošeg vremena preusmjeren u Bradley u Connecticutu. Međutim, zračna luka nije bila spremna za dolazak velikog prekooceanskog zrakoplova te su putnici morali preko četiri sata sjediti na svojim mjestima, piše CNN.

U zrakoplovu je vladao potpuni mrak, a kako sustav za rashlađivanje nije radio, temperatura se ubrzo popela na 40-tak stupnjeva Celzijevih.

"Posada se uopće nije brinula o nama. Sjedili smo u paklu, bez hrane i bez vode. Zavladala je panika pa su neki putnici počeli vikati dok su drugi padali u nesvijest", rekao je jedan od putnika.

Kompanija Virgin Atlantic, koja pripada bogatašu Richardu Bransonu, ispričala se za nesretni događaj. Putnici su nakon ukupno 12 sati čekanja autobusima prebačeni u Newport.

>>Kako preživjeti pad zrakoplova?3

>>Virgin Galactic predstavlja turistički svemirski brod

24.06.2010. 12:57:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    frka
    24.06.2010. 15:14
    Ja bi umrla
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh