« Svijet
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
IGRAČ

Putin se vratio u javnost i digao svijet na noge

Putina u medijima nije bilo desetak dana, pojavilo se stotine teorija zavjera, a on se vratio i naredio maksimalnu pripravnost Sjeverne flote i uzbunio svijet

NATO će imati pune ruke posla u Sjevernom moru
NATO će imati pune ruke posla u Sjevernom moru (Arhiva)
Više o

Vladimir Putin

,

Sergej Šojgu

,

Sjeverna flota

Vladimir Putin je živ i zdrav, a vidi se i da mu nije strano nastaviti provocirati cijeli svijet - digao je Sjevernu flotu na noge i naredio punu pripravnost.

Kako je medijima prenio ministar obrane Sergej Šojgu, vrhovni zapovjednik ruskih oružanih snaga, predsjednik Vladimir Putin, naredio je punu borbenu spremnost Sjeverne flote ruske mornarice i padobranskih postrojbi u sklopu iznenadnih provjera.

Šojgu je rekao da je Rusija suočena s novim prijetnjama sigurnosti koje je obvezuju da ojača svoju vojnu moć i vojne sposobnosti.

'Novi izazovi i prijetnje vojnoj sigurnosti zahtjevaju da oružane snage dalje jačaju svoje vojne sposobnosti. Posebna pozornost mora se posvetiti strateškim formacijama na Sjeveru', kazao je ministar.

Iznenadna provjera borbene spremnosti obuhvatit će 38.000 vojnika, 41 ratni brod, 15 podmornica i 110 zrakoplova i helikoptera

 

16.03.2015. 13:53:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh