« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
UDOMI ME!

Pulske crne njuške i dalje u potrazi za domom

Još nekoliko slatkih crnih njuški iz Pule čeka na dobre ljude koji će im pružiti

Pulske crne njuške
Pulske crne njuške (Arhiva)
Više o

udomljavanje

,

Udomi me!

Mi smo Lion i Mrgud. Jedna teta pronašla je našu mamu kako luta po jako prometnoj cesti. Bila je sama i bilo ju je jako strah, pa ju je ta teta uzela kući. Mama je bila u visokom stupnju trudnoće. Pokušavali su joj pronaći dom, ali nitko je nije tražio ... mamu je na kraju udomila ta dobra teta, pa pravi društvo ostalim psima  04.05.2012. mama nas je donijela na svijet. Nas dvoje i tri sestrice (Pahuljica, Kravica i Tina). Seke su udomljene, a mi još čekamo...
Molim vas ljudi....stvarno smo jako dobri, poslušni, umiljati i slatki Imamo cca 15 kg i nećemo više rasti. Mrgud ima kratke šapice, a Lion nešto duže. Ponekad nas teta uzme u stan i onda nas kupa, fenira i češlja, a mi smo jako kulturni i uživamo u tim trenucima 
Sada je jako hladno, a mi živimo vani u boxu. Jedan čiko nam je neki dan cijeli box zamotao, tako da nam ne puše i da nam ne bude jako hladno, ali zima je tek počela i mi tamo nismo sretni.... Fali nam ljudska toplina i naš čovjek...
Kod tete još žive 4 psa i 3 mace, a mi se sa svima njima igramo i supert slažemo 

Ako nas želite udomiti zovite na: 098/223397 ili
092 130 8374 
Radujemo se vašem pozivu!! 
Puno vas vole Lion & Mrgud.

NAOMI, 10/2011 Naomi je mlada dama, mješanka labradora. Kada je pronađena Naomi je bila izgladnjela, slaba i nemoćna. Nakon što se oporavila i ozdravila čipirana je, cijepljena i sterilizirana pa se odlučila potražiti svoju novu obitelj kojoj može dati svu svoju ljubav. Veoma je pametna i poslušna te zaista brzo uči nove stvari i brzo se prilagođava novoj okolini.

Socijalizirana je i obožava ljude i igru. Voli duge šetnje i maženje. Ima predivnu svilenkastu dlaku, graciozno kretanje i nakon kupanja Naomi bi bila spremna za bilo koju pistu. Ako netko želi ovoj našoj crnoj ljepotici pružiti dom i ljubav, a sebi pokloniti najboljeg prijatelja sljedećih 10-15 godina nazovite 0915048630 i upoznajte našu Naomi.

NORA. 07/2010 Krajem ljeta 2010. u udrugu nam je stigla mala, bolesna loptica. Prehlađena, mršava, sa virusnom upalom očiju, to je bila naša Nora. Oko joj je na žalost moralo biti izvađeno i taj mali ožiljak je jedini podsjetnik na taj ružni period njenog života. Nora se toga više niti ne sjeća, zaboravila je nesretan početak svog života. Ona uživa u svakom danu, vesela je i jako umiljata, obožava ljude. Za nju ne vrijedi suzdržanost i oprez kad upozna nekog novog, bilo da se radi o životinjama ili ljudima. Svima prilazi dobroćudno i znatiželjno, za par minuta već vam je u krilu i onda slijedi ono u čemu je Nora najbolja: masiranje. Svojim šapicama će vas masirati i mijesiti beskrajno dugo i nikad se neće umoriti. Imate li upalu mišića ili vam samo treba lagano opuštanje, tu je Nora. Svaki dan, radi i vikendom i praznicima:-)

Dobro se slaže sa drugim macama i psima, odrasla je sa njima. U ove dvije godine pretvorila se u pravu ljepoticu gracioznog hoda, malu crnu panteru. Bez obzira na sve njene kvalitete onaj najvažniji poziv, poziv u novi dom Nora još nije dočekala.

U današnjem svijetu izgled je važan, svjesni smo toga. Već je izuzetno teško udomiti životinju crne boje, a još k tome bez oka, nemoguća misija. Rekli smo Nori da ona tako dugo čeka jer je posebna, najposebnija maca na svijetu i da će po nju doći posebna, najposebnija osoba. To će biti osoba koja ne gleda očima nego srcem, ima ih malo ali ih ipak ima.
Ako ste vi ta osoba nazovite na 091 3914561.

Nora je cijepljena, očišćena od parazita i sterilizirana.

ŠTRIGICA
Mala Štrigica je prekrasna crna ljepotica rođena u 07/2013. Pregledana je kod veterinara i očišćena od parazita. Do nedavno je živjela sa bratom ali on je udomljen za Božić.Rekla nam je da je njena jedina želja da i ona nađe novi dom, što prije. Sterilizirana.

KONTAKT 099 670 8275
31.01.2014. 13:32:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh