« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
NAPOKON!

Milanović poručio da Šegon mora otići

Zoran Milanović je napokon shvatio na kojoj planeti živi i u Dnevniku NoveTV poručio da Linić mora otpustiti Šegona, ili će to napraviti on sam

Branko Šegon dobiva cipelu
Branko Šegon dobiva cipelu (Arhiva)
Više o

Zoran Milanović

,

otkaz

,

Matija Babić

,

Slavko Linić

,

Branko Šegon

,

afera Pomoćnik

Zoran Milanović je nakon tri tjedna shvatio u kakvu ga kaljužu vuku Linić i Šegon, pa je u Dnevniku NoveTV izjavio jasno i glasno da Šegon više ne može biti pomoćnik ministra financija. 

Milanović je izjavio kako u tog čovjeka više nema povjerenja, jer je iskoristio svoju poziciju kako bi pomogao sebi. Prema njegovim riječima, nitko se u njegovoj Vladi nije tako ponašao, pozivajući se na visoke standarde koje su postavili.

Pojasnio je da će Šegon biti smijenjen kad Vlada donese takvu odluku, što se može dogoditi sutra ili za tjedan dana, no taj potez mora povući ministar Linić.

Uz to je dodao da ako to ne napravi Linić, napravit će on sam, a u toj rečenici neki su prepoznali prijetnju i samom Liniću, tj. mogućnost njegove smjene.

Smiješno je da je trebalo toliko vremena da premijer shvati da ga sramotno ponašanje Linićevog pomoćnika i samog Linića koji ga uporno brani dovodi u situaciju da ga se poistovjećuje s korupcijom, nepotizmom i skandalima koji će mu eksplodirati u lice.

Hoće li u toj cijeloj prići kao kolateralna žrtva nastradati i EPH, kojem Šegon uredno produžava rok za predstečajnu nagodbu, unatoč stotinama milijuna duga, dok se tvrtke Matije Babića tjeraju u stečaj zbog pet stotina puta manjeg duga od EPH, vidjet ćemo ....

Za sada, izgleda da je Matija dobio jednu bitku, a ne sumnjamo da će nastaviti dalje sve dok ne padne predstečajna nagodba EPH, a i sam ministar Linić.

30.01.2014. 21:24:32
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    peder
    31.01.2014. 11:12
    peder
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh