« Film
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
FESTIVALI

Pula film fesitval ima novi termin

Festival se trebao održati od 18. do 26. srpnja, ali je odlukom županijskog Stožera civilne zaštite zbog pogoršanja epidemiološke situacije s koronavirusom otkazan, odnosno odgođen do početka rujna

Novi termin na kraju sezone
Novi termin na kraju sezone (Arhiva)
Više o

Pula film festival

,

novi termin

Prema odluci Festivalskog vijeća, ovogodišnji 67. Pulski filmski festival održat će se od 29. kolovoza do 4. rujna uz poštivanje epidemioloških mjera koje u tom razdoblju budu na snazi, priopćeno je iz Pula Film Festivala.

Festival će otvoriti već prije najavljeni hrvatsko-švicarski film "Mare" redateljice Andreje Štake, koji je temeljem prijedloga hrvatskog producenta na Festivalskom vijeću, a sukladno Statutu Festivala, uvršten u natjecateljski program Hrvatskog filma, budući da je sudjelovanje hrvatskih filmskih umjetnika u tom filmu većinsko.

Inače, festival se trebao održati od 18. do 26. srpnja, ali je odlukom županijskog Stožera civilne zaštite zbog pogoršanja epidemiološke situacije s koronavirusom otkazan, odnosno  odgođen do početka rujna.

U Hrvatskom programu za Zlatne Arene natjecat će se 16 filmskih naslova, od kojih pet u programu Hrvatskog filma i 11 u programu Manjinskih koprodukcija

02.08.2020. 13:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh