« Film
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
COOL

Koncert DJ Snakea: Ludilo u kinima

DJ Snake jedan je od pet najuspješnijih izvođača dance muzike po broju streamova na globalnom nivou, a surađivao je s najvećim svjetskim zvijezdama

DJ Snake - koncert
DJ Snake - koncert (Arhiva)
Više o

DJ Snake

U godini u kojoj se glazbena industrija morala prilagoditi nastaloj situaciji, svjetske zvijezde na razne načine pokušavaju održati kontakt sa svojim fanovima i nastaviti s radom. Jedan od najmoćnijih projekata realizirao je DJ Snake, trenutno najpopularniji francuski glazbenik na svijetu i jedan od headlinera EXIT festivala 2021. godine, koji je odlučio da svojoj publici, željnoj njegovih nastupa, pruži alternatvno kino iskustvo koncerta.

Naime, 27. kolovoza će u odabranim kinima, premijerno biti prikazan „DJ Snake - The Concert In Cinema", snimka njegovog povijesnog nastupa održanog u Francuskoj početkom ove godine, što će ujedno biti prvi masovni glazbeni događaj od kako je postepeno počelo ponovno otvaranje kina širom svijeta.

DJ Snake - The Concert In Cinema: https://youtu.be/jlyqwRtoGRc

DJ Snake jedan je od pet najuspješnijih izvođača dance muzike po broju streamova na globalnom nivou, a surađivao je s najvećim svjetskim zvijezdama kao što su Justin Bieber, Cardi B, Selena Gomez i J. Balvin. Čak tri njegova hita imaju preko milijardu streamova na Spotify platformi, dok spotovi broje preko 20 milijardi pregleda na You Tube platformi. S više od 7,6 milijuna fanova na Instagramu, 5,2 milijuna na Facebook-u i 18,3 milijuna na You Tubeu, DJ Snake je jedan od najtraženijih izvođača na svijetu, a regionalna publika će ga imati priliku čuti uživo već sljedećeg ljeta na Petrovaradinskoj tvrđavi, na proslavi dva desetljeća EXIT festivala, koja će se održati od 8. do 11. srpnja 2021. godine.

Nakon što je prošlih godina pokorio svjetsku scenu singlovima s dijamantnim tiražama, krajem veljače ove godine DJ Snake je održao neponovljiv performance u La Defense areni u Parizu, čime je postao prvi DJ koji je nastupao na tako velikoj lokaciji. Svojim hitovima kao što su „Turn Down For What", „Lean On", „Loco Contigo", „Taki Taki" i „Let Me Love You" povezao je tom prilikom preko 40.000 fanova i napravio najveći mosh pit ikada zabilježen u elektronskoj muzici. Više od dvadeset kamera je zabilježilo u visokoj rezoluciji ovaj nezaboravni koncert sa spektakularnom scenografijom, kako bi na velikom platnu bio vjerno prikazan i omogućio gledateljima pravo kino iskustvo, što je moguće sličnije iskustvu pravog koncerta - upravo onakvog kakav će donijeti i na Petrovaradinsku tvrđavu.

Film će biti premijerno prikazan u Francuskoj, rodnoj zemlji ovog planetarno popularnog muzičara, kao i u pojedinim zemljama Europe, 27. kolovoza u 21h po lokalnom vremenu, dok bi na drugim teritorijima, uključujući i njegova primarna tržišta - Sjedinjene Američke Države, Indiju i Latinsku Ameriku, film trebao biti dostupan do kraja 2020. Prodaja ulaznica je počela 2. srpnja, a one se prodaju dio po dio u skladu sa zdravstvenim i sigurnosnim uvjetima u zemlji. Fanovi DJ Snakea čije se države ne nalaze na opisu onih u čijim kinima će ovaj film biti prikazan, mogu putem stranice www.djsnake.film zatražiti prikazivanje filma baš u njihovom kinu.

Slavni Francuz predvodi prvu grupu headlinera, u kojoj je i njegov sugrađanin David Guetta, jedan od najtraženijih repera današnjice Tyga, obožavani elektronski umjetnici Eric Prydz, Boris Brejcha i Four Tet, indie i gitarski herojii, grupe Metronomy i Sepultura, živa punk legenda Marky Ramone i mnogi drugi!

Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent promo ulaznica s popustom od 50% po cijeni od 450 kn. Svi koji žele ugrabiti povoljne ulaznice morat će požuriti, jer će promo cijena vrijediti samo do 8. kolovoza, odnosno do isteka zaliha. Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. vrijedit će za festivalsko izdanje 2021. pri čemu će svi kupci koji ih zadrže otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za EXIT! Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti putem službene stranice exitfest.org i prodajne mreže Entrio.hr.

Sačuvaj svoju ulaznicu!

Svi EXIT fanovi koji sačuvaju svoju EXIT 2.0 ulaznicu za festivalsko izdanje 2021. godine, automatski dobivaju šansu osvojiti Lifetime ulaznicu za Exit, passove za pristup pozornici na mts Dance Areni, pretvaranje regularne ulaznice u VIP, EXIT modne pakete i majice, dok će za sve koji je sačuvaju biti omogućeno 20% popusta na EXIT majice i suvenire po osobnom izboru.

Također, svi koji zadrže svoju ulaznicu proći će povoljnije nego u slučaju da je refundiraju, pa se predomisle i ponovo kupe, jer će cijene od 8. kolovoza biti više.

03.08.2020. 13:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh