« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
NAJAVE

Psihomodo Pop i Turisti u Boogaloou

Psihomodo Pop se vraćaju u Boogaloo održati još jedan rock spektakl kakav mogu prirediti samo oni!

Psihomodo Pop
Psihomodo Pop (B. Pešić)
Više o

Psihomodo Pop

,

bend Turisti

Pitanje "Ste dobro?" postavili su legendarni Gobac i ekipa iz Psihomoda točno prije 15 godina u zagrebačkom Boogaloo Clubu na nezaboravnom koncertu na kojem su snimili svoj istoimeni live DVD.

Sada se vraćaju u Boogaloo održati još jedan rock spektakl kakav mogu prirediti samo oni, bend koji ove godine obilježava nevjerojatnih 40 godina rada i dalje žari i pali na rock sceni, uvijek ostajući beskompromisni i dosljednji samima sebi!

Dođite na koncert u subotu 18. ožujka u zagrebački Boogaloo Club podsjetiti se i zapjevati zajedno sa njima njihove bezvremenske hitove poput; „Ramona", „Dok sam imao 16", „Leteći odred", „Telegram Sam", „Ja volim samo sebe", „Nebo", „Osjaćam se haj", „Frida", „Natrag u garažu", „Mila", „Sexy magazin", „Iste stvari", „Donna", „Nema nje",... 

Kao posebni gosti će na koncertu prije Psihomodo popa nastupiti riječka new wave / post-punk supergrupa Turisti sastavljena od bivših i sadašnjih članova grupa Laufer, Paraf, Let 3, Kojoti, ENI,... Iva Močibob (vokal), Bobo Grujičić (bubnjevi), Sergej Hofman (bas) i Vava Simcich (gitara), svi s dugogodišnjim iskustvom na domaćim i inozemnim pozornicama.

Grupa Turisti je nastala 2015. i do danas su objavili tri studijska albuma za Dallas Records: Human_esque (2017), Revolución  (2019) i Apneja (2022). Album Apneja je od strane rock kritičara proglašen za jedan od 10 najboljih albuma objavljenih prošle godine.

07.03.2023. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh