« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina
evo i njega

Prvi radni dan Željka Keruma

Ne znamo je li fotelja prvog čovjeka Splita blagoslovljena, ali pažnja medija je na njemu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Boško Perlain)
Više o

Željko Kerum

,

Kerum gradonačelnik

Vijest da je netko došao na posao svoj prvi radni dan teško se može nazvati informacijom za medije, no Željko Kerum je dovoljno zanimljiv i bez fotelje gradonačelnika Splita. Užareni stolac koji je toliko želio sada je njegov, i ne čudi zanimanje medija za njegovo dolazak na posao.

Nakon što je prvi dan nakon pobjede sjeo pred poglavarstvo i brojao tko je došao na posao, situacija je postala zanimljivija, a preuzimanje ureda od dosadašnjeg gradonačelnika Kureta već je bio medijski spektakl.

Jutros je Kerum stigao pred poglavarstvo u mercedesu, izašao pred novinare koji su čekali na ulazu s kamerama i samo procijedio: „Gospođo, nemam vrimena s vama pričat jedan sat jer moran radit. Doviđenja."

Ne sumnjamo da će ovakvih razgovora biti svaki dan, jer Kerum je već prvim najavama otvaranja vrtića za svu djecu u prvih mjesec dana na funkciji dao do znanja da želi biti brz i učinkovit.

Kad se tome pribroji situacija u gradskom vijeću gdje većinu nema nitko, a spekulacije zašto bi Kerum koalirao s HDZ-om ili SDP-om već danima nemaju potvrde, bit će više nego zanimljivo vidjeti kako će Kerum u Splitu odglumiti Bandića.

08.06.2009. 09:15:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh