Metro-portal.hr

objavljeno 08.06.2009. 09:15:41
evo i njega

Prvi radni dan Željka Keruma

Ne znamo je li fotelja prvog čovjeka Splita blagoslovljena, ali pažnja medija je na njemu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Boško Perlain)

Vijest da je netko došao na posao svoj prvi radni dan teško se može nazvati informacijom za medije, no Željko Kerum je dovoljno zanimljiv i bez fotelje gradonačelnika Splita. Užareni stolac koji je toliko želio sada je njegov, i ne čudi zanimanje medija za njegovo dolazak na posao.

Nakon što je prvi dan nakon pobjede sjeo pred poglavarstvo i brojao tko je došao na posao, situacija je postala zanimljivija, a preuzimanje ureda od dosadašnjeg gradonačelnika Kureta već je bio medijski spektakl.

Jutros je Kerum stigao pred poglavarstvo u mercedesu, izašao pred novinare koji su čekali na ulazu s kamerama i samo procijedio: „Gospođo, nemam vrimena s vama pričat jedan sat jer moran radit. Doviđenja."

Ne sumnjamo da će ovakvih razgovora biti svaki dan, jer Kerum je već prvim najavama otvaranja vrtića za svu djecu u prvih mjesec dana na funkciji dao do znanja da želi biti brz i učinkovit.

Kad se tome pribroji situacija u gradskom vijeću gdje većinu nema nitko, a spekulacije zašto bi Kerum koalirao s HDZ-om ili SDP-om već danima nemaju potvrde, bit će više nego zanimljivo vidjeti kako će Kerum u Splitu odglumiti Bandića.

08.06.2009. 09:15:41
http://metro-portal.hr/prvi-radni-dan-zeljka-keruma/18665/