« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
POŽURITE

Prvi dan Urbana u Tvornici rasprodan

Ostalo je još desetak festivalskih ulaznica za oba dana, stoga požurite

Urban u Tvornici kulture
Urban u Tvornici kulture (Tvornica kulture)
Više o

Tvornica kulture

,

ulaznice

,

Urban & 4

Kako doznajemo u Tvornici kulture, za koncertima Damira Urbana & 4 vlada veliki interes, tako da su sve ulaznice za prvu svirku planule.

Ostalo je još desetak festivalskih ulaznica za oba dana, a kako se s ulaznicama za petak očekuje isti scenario, toplo preporučujemo hitar odlazak do Tvornice i kupovinu karata na vrijeme.

Podsjećamo, tradicionalan koncert Damira Urbana i njegove „četvorke", ponovno će dobro prodrmati Tvornicu kulture, 22.12. i 23.12.

Ove godine u suradnji sa Damirom Urbanom, odlučeno je napraviti dva koncerta od kojih će jedan, i to prvi dan, biti održan u Malom Pogonu Tvornice za najvjernije fanove.

Prvi dan je zamišljen kao „storyteller koncert", kada će Urban ispricati neke stvari o bandu, nastajanju pjesama..., a onda ih , naravno, i odsvirati :)
Sretnici koji uspiju nabaviti ulaznice za prvi dan, imat će priliku porazgovarati sa slavnim riječanima, možda i otpjevati nešto s njima.

Drugi dan je osiguran za sve one koji se nisu uspjeli družiti prvi dan i koji svake godine nestrpljivo očekuju da riječki genijalac stane na pozornicu pred uvijek punom Tvornicom. Bit će manje priče, a više buke.

 

20.12.2011. 13:49:50
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ona
    20.12.2011. 16:25
    aaaaa ja nemrem ić :( :( :(
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh