« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Prva špijunska fotografija Honor Note 9

U prilog slutnji ide činjenica da je prije nekoliko dana Yu Chengdong, izvršni direktor Huaweija, potvrdio da tvrtka priprema model čiju cijelu prednju stranu zauzima zaslon

Više o

Huawei

,

Honor Note 9

U mnoštvu curenja raznih informacija, koje su za neke modele postale već dosadne, sada je osvanula u bespućima kineskih društvenih mreža, prva špijunska fotografija Honor Note 9 modela, nasljednika Honor Note 8, predstavljenog u kolovozu prošle godine.

Honor Note 9, u metalnom crnom tijelu nije nimalo malih dimenzija. Na stražnjoj strani ima dvije kamere i okrugli senzor otiska prsta, što bi mogao biti znak da nema fizičke Home tipke. Time se može naslutiti da ovaj model bi mogao imati trendi zaslon gotovo od ruba do ruba, po uzoru na Xiaomi Mi Mix.

U prilog slutnji ide činjenica da je prije nekoliko dana Yu Chengdong, izvršni direktor Huaweija, potvrdio da tvrtka priprema model čiju cijelu prednju stranu zauzima zaslon .

Za Honor Note 9 se očekuje da ima barem 6,5 inča duljinu dijagonale zaslona i pogoni ga Kirin 960 čip u kombinaciji najmanje 4 GB radne memorije.

Lansiranje se očekuje ovog ljeta. Ali budući izvor koji je objavio fotografiju prototipa modela, a objavio Gizmochina, navodi da tipka Home je integrirana u zaslon, debi bi mogao biti nešto kasnije zbog sofisticirane tehnologije.

Piše: Sanja Ledinek
01.04.2017. 09:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh