« Žene
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
NE TRČATI PRED RUDO

Provjerite kako vam stoje silikoni

Nova aplikacija za iPhone omogućuje ženama da virtualno povećaju grudi

Fotografija vijesti
Više o

iPhone

,

silikoni

,

aplikacija

Besplatna aplikacija iAugment je namijenjena ženama koje razmišljaju o operaciji povećanja grudi, te im omogućuje da prije toga provjere kako bi zapravo izgledale nakon zahvata. Aplikacija iAugment je izum američke kirurginje Elizabeth A. Kinsley. Ona je ujedno i prva doktorica koja je koristila 3D tehnologiju kako bi ženama pokazala mogući izgled nakon operacije povećanja grudi.

Aplikacija omogućuje korisnicama da se fotografiraju, te da virtualno povećaju svoje grudi. Prvo je potrebno uslikati grudi, što je najbolje napraviti u bikiniju ili grudnjaku. Nakon toga se kursorima označe grudi, te se odredi jedna od 17 različitih veličina virtualnog implantata. Aplikacija predstavlja uvid u rezultate estetske operacije. Ukoliko se kursori ne postave ispravno, nakon povećanja grudi mogu izgledati nejednako. Ali, ako su žene zadovoljne sa rezultatima, pomoću aplikacije također mogu pronaći i najbližeg plastičnog kirurga.

"Povećanje grudi može biti komplicirana procedura, posebno kada se žene pitaju kako će izgledati nakon toga, ili ako nisu sigurne koja je veličina idealna za njih. Aplikacija upravo rješava taj problem i pokazuje im rezultate operacije koje mogu podijeliti sa svojim prijateljicama ili partnerom kako bi dobile njihovo mišljenje", objašnjava dr. Kinsley.

10.05.2011. 12:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh