« Putovanja
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Provedite Uskrs na krstarenju

Doživite avanturu uz pomoć PBZ Card Jumbo Travel Servicesa

Fotografija vijesti
Više o

putovanja

,

Kuba

,

Istanbul

,

krstarenje

,

Jumbo Travel Services

Razmeđe Europe i Azije uvijek zvuči zanimljivo, pa zašto ne biste posjetili Istanbul koji je ove godine europski grad kulture. Aja Sofia, Plava džamija, Grand Bazaar, Egipatska tržnica, duh Orijenta, bogatstvo boja, mirisa i zvukova udaljeni samo dva sata leta od Zagreba.

Ako se želite dobro provesti, vidjeti riznicu nekada velikog Osmanlijskog carstva, osjetiti mističnost Harema ili u tren oka "skoknuti" iz dobre, stare Europe u tajanstvenu Aziju, sve to možete u Istanbulu. Termin putovanja je od 2. do 5.travnja.

Ako vam je mističnost Dalekog istoka bolja opcija, Kineska tura je prava stvar za vas. Vidjet ćete neka od svjetskih čuda, naravno tu se ističe najveća građevina sagrađena ljudskom rukom - Kineski zid.

Na samom početku putovanja imate priliku upoznati jedan od najpoznatijih gradova svijeta - Shanghai, u kojem su bogata povijest i uplitanje "zapadnjaka" ostavili mnoštvo tragova. Putovanje sveukupno traje 11 dana, polazi se 27. ožujka.

U uskršnjem periodu (29. ožujak do 6. travanj) posjetite Kubu. Egzotična zemlja, nekada utočište američke mafije, danas je privlačno odredište turistima cijelog svijeta.Glavni grad Havana biser je arhitekture 19. i 20. stoljeća. Kuba je zemlja vedrih, nasmijanih ljudi, koji su, iako žive u siromaštvu, u svakom trenutku spremni pozirati i sasvim spontano porazgovarati s vama. Osmodnevni paket salse, živog ritma, cigara, lijepih žena, nostalgije i romantike možete uplatiti po first minute cijeni.

Bruxelles, glavni grad Belgije i glavni grad ujedinjene Europe, s jedne strane predstavlja svijet politike i biznisa, a s druge grad živahnih ulica, mirnih parkova i lijepih trgova. Opustite se uz srdačne i ljubazne domaćine, izvrsnu kuhinju te belgijsko pivo i čokoladu ili posjetite zbirku flamanskih umjetnika. Vodimo vas u pravi muzej kakaa I čokolade u terminu od 1. do 5. travnja.

Skoplje, glavni grad Makedonije, u dolini rijeke Vardar stoljećima je bio na raskrižju putova i pod utjecajem različitih kultura: rimske, turske i, u novijoj povijesti, austrougarske. Njegovo bogatstvo predstavlja gastronomska ponuda, spoj slavenske i turske kuhinje s jelima koja se prenose iz naraštaja u naraštaj. Ohridsko jezero je zbog izuzetnih prirodnih i kulturnih karakteristika 1980. godine uvršteno na UNESCO-ovu listu svjetske baštine. Skoplje - Nacionalni park Mavrovo - Ohrid -Bitolu možete posjetiti u samo četiri dana u periodu od 2. do 5.travnja.

Savršeni odmor na krstarenju

Za ljubitelje prekrasnih putovanja u brodskim hotelima, u ponudi je krstarenje brodom Brilliance of the Seas (Royal Caribbean) draguljima Arapskog zaljeva. Kreće se 14. ožujka iz Venecije (transfer iz Zagreba), a na brod se ukrcava u Dubaiju. Putovanje traje osam dana s tim da ćete osim Dubaija posjetiti i Oman te Abu Dhabi.

Uskršnje vrijeme za promjenu provedite opušteno na krstarenju. U ponudi je sedmodnevno krstarenje s polaskom iz Genove brodom MSC Splendida, 3.4. - Italija, Francuska, Španjolska, Tunis i Malta - za 4.800 kuna po osobi ili brodom MSC Fantasia, 4.4. - Italija, Tunis, Španjolska, Francuska - za 3.990 kuna po osobi.

Plaćanje vašeg putovanja je jednostavnije uz American Express karticu, jer je moguća obročna otplata do 12 rata bez kamata i naknada za korisnike osobnih i poslovnih kartica. Iskusite nove užitke uz PBZ Card Jumbo Travel Services.

26.01.2010. 09:41:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh