« Knjiga
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
PONUDA

Provedite Noć knjige uz napete krimiće

Od trenutno najprodavanije njemačke autorice, Nele Neuhaus, predstavljamo vam bestseller, ''Snjeguljica mora umrijeti''

Uronite u dobar krimić
Uronite u dobar krimić (Mozaik knjiga)
Više o

Noć knjige

,

Snjeguljica mora umrijeti

,

Nela Neuhaus

,

krimići

Tražite dobar krimi roman? Mozaik knjiga ima za vas pravu žanrovsku poslasticu, vrhunske krimiće koji će vas držati budnima cijelu noć! Od trenutno najprodavanije njemačke autorice, Nele Neuhaus, predstavljamo vam bestseller''Snjeguljica mora umrijeti''.

Jednog kišnog dana u studenom jedinica K11 u Hofheimu pozvala je Piju Kirchhoff i Olivera von Bodensteina na mjesto nesreće koja se dogodila u tajnovitim okolnostima: jedna žena pala je s mosta na jureći automobil. Istraživanja su odvela Piju i Bodensteina u Altenhain, malo mjesto u Taunusu, u kojem je prije živjela žrtva nesreće Rita Cramer. Jedanaest godina prije toga ondje su jedne rujanske večeri bez traga nestale dvije šesnaestogodišnje djevojke.

U sudskom postupku prema indicijama dvadesetogodišnji Tobias Sartorius, sin Rite Cramer, osuđen je na deset godina zatvora. Bodenstein i Pia Kirchhoff doznaju da se Tobias nakon izdržane kazne zatvora nedavno vratio u svoje rodno mjesto Altenhain. Je li napad na njegovu majku povezan s njegovim povratkom?

Pia i Bodenstein nailaze u selu na zid šutnje. Kad ponovno nestane jedna djevojka, činilo se da će se ponoviti nemili događaji iz prošlosti. Istraživanje postaje utrka s vremenom jer seljani su uvjereni da znaju tko je kriv i odlučuju ovaj put uzeti stvar u svoje ruke...

Iz ponude izdvajamo naslove ''Poslije svega'', ''U najmračnijem kutu'',''Ti si sljedeći'', ''Mary, Mary'', ''Mjesto za ubijanje'' i ''Sjenka tvog osmjeha''.

22.04.2013. 15:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh