« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
neobično proročanstvo

Rus predviđa propast Amerike u 2010.

Za Igora Panarina nema velike razlike između Barracka Obame i Mihaila Gorbačova

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Igor Panarin

,

ruski politolog

,

propast Amerike

,

srpanj 2010.

"Vjerojatnost da će Sjedinjene Države nestati u srpnju 2010. su više od 50 posto", rekao je konferenciji za novinare Igor Panarin, profesor Diplomatske akademije ruskog ministarstva vanjskih poslova. "Rezultati financijskog razdoblja koje završava 30. rujna šokirat će ulagače", rekao je i dodao da će proces raspadanja početi u studenome.

Nakon što je nabrojio primjere uragana Katrine, maloljetničkog nasilja, obitelji s jednim roditeljem, prenapučene zatvore i obilje homoseksualaca, autor je zaključio da je američko društvo na pragu "psihološke katastrofe".

Panarin je također naveo usporedbe između sadašnje Amerike i Sovjetskog Saveza prije raspada.

"Američki dug se u jedanaest godina udeseterostručio. Tijekom Gorbačova sovjetski dug se upeterostručio", naglasio je. "Obama ima mentalitet socijalnog radnika, dobro govori, ali on nikada nije ničime upravljao. On će dovesti Ameriku do sloma", tvrdi.

Vladimir Mamontov, glavni urednik dnevnog lista Izvestija, bliskog Kremlju, objasnio je na istoj konferenciji za novinare da objavljuje Panarinovo mišljenje jer "neobične verzije događaja pomažu čitateljima da podnesu monotone informacije".

Izvor: Hina

31.08.2009. 18:25:18
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    emin
    06.10.2009. 12:23
    Da je vrijeme pada Imperijalizma i nemorala to se jasno vidi, kad sam predvidao "Pad Njujorskih berzi" i da jedrostranost i nasilje protiv "slabih" nemoze vjecno trajati.Sve sto dolazi iz USA nije pozitivno i prihvaca se pod pritiskom raznih metoda. Sigurno je jedno da mora doci do novih podjela u svijetu, zbog toga podrzavam Rusku incijativu-Rusi,Kinezi,Islamske zemlje i dr. zemlje,protv strahovlade i nejednakosti..
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh