« Film
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
MDN

Propali kraljevski ljubić Kraljice popa

U kinima se upravo prikazuje „Romansa stoljeća, drugi Madonnin redateljski pokušaj

Romansa stoljeća nije uspjela
Romansa stoljeća nije uspjela (Arhiva)
Više o

Madonna

,

recenzija

,

režija

,

Romansa stoljeća

Svi oni koji su skloni podcijeniti Kraljicu popa, čine to na vlastitu štetu, jer kolikogod se njena urnebesno golema ambicija u bilo čemu čega se primi nerijetko čini smiješnom, barem joj treba priznati da je hrabra. Naime, ako je u glazbi kod nje i došlo do zamora materijala, pa su njeno žezlo preuzele neke nove klinke, ponajprije naravno Lady Gaga, svakome tko malo bolje pozna njen lik i djelo, jasno je da ona tu nije rekla svoju zadnju.

Uhvatila se dakle Kraljica jedne kraljevske priče, i to ne bilo koje već jedne od najvećih, ako ne i najveće ljubavne priče 20. stoljeća - one o britanskom kralju Edwardu VIII koji se zbog ljubavi prema udanoj Amerikanki Wallis Simpson odrekao prijestolja. I učinila je to s onom svojom od nekadašnjeg britanskog imperija većom ambicijom.

Kritika je film dočekala na nož, prigovarajući površnosti, prevagu stila nad sadržajem, zanimljivije kostime od onih koji ih nose itd. itd. ..., a ni publika se nije osvrnula pa je film dosta neslavno propao u kinima. Mana ima koliko želiš, no ipak nije tako grozan kao što mu reputacija govori.

A kakav je zapravo možete pročitati na www.nemilosrdnigadovi.com

04.07.2013. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh