« Film
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
WOOW!!

Top 10 holivudskih milfica

Očito, 40-te su postale nove 30-te, a sudeći prema Sharon Stone ili Michelle Pfeiffer niti 50-te nisu ništa strašno

Halle Berry - s godinama sve bolja
Halle Berry - s godinama sve bolja (Swordfish)
Više o

Hollywood

,

Halle Berry

,

Michelle Pfeiffer

,

Monica Bellucci

,

MILF

,

milfice

Prije svega 20 ili 30 godina, glumice starije od 40 godina mogle su se ili pomiriti s ulogama mladolikih baka ili otići ravno u penziju, a tek su rijetke poput Joan Collins uspijevale zadržati i seksipil i uloge.

Danas, međutim, holivudski hitovi vrve glumicama starijima od 40 ili 50 godina koje osim što dobro izgledaju zarađuju i basnoslovne honorare, poput Cameron Diaz, Sandre Bullock ili Julie Roberts. Čak su i najljepšom glumicom nedavno proglasili Gwyneth Paltrow koja će uskoro proslaviti 41. rođendan.

Očito, 40-te su postale nove 30-te, a sudeći prema Sharon Stone ili Michelle Pfeiffer niti 50-te nisu ništa strašno.

Novi filmski sajt Nemilosrdni gadovi nije žalio truda da napravi listu 10 naj holivudskih milfica (granicu smo povukli na 45 godina), a prvo je mjesto zauzela 47-godišnja Halle Berry, koju ovih dana možemo gledati u trileru „Poziv".

Na drugom je mjestu Monica Bellucci koja doduše posljednjih godina ne osvaja atraktivnim filmskim naslovima, već erotskim editorialima, dok je treća vječno mlada i prekrasna Michelle Pfeiffer (55) koju smo posljednji put gledali u „Sjenama tajne" Tima Burtona.

Ostatak liste deset najseksipilnijih glumica možete pogledati ovdje: www.nemilosrdnigadovi.com

02.07.2013. 11:34:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh